De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Nothing Phone (2)

1/1

Pluspunten

  • Unieke achterkant met ledjes
  • Vrij kale software en goed updatebeleid
  • Krachtige hardware

Let op: Nothing heeft de Nothing Phone (2) nog niet officieel aangekondigd. De informatie op deze pagina is gebaseerd op betrouwbare geruchten.

De Nothing Phone (2) is een high-end smartphone met een bijzonder uiterlijk en een snelle processor. Op deze pagina vertellen we je meer.

Lees verder na de advertentie.

Nothing Phone (2): dit moet je weten

In 2022 bracht het nieuwe bedrijf Nothing zijn eerste smartphone uit: de Nothing Phone (1). Het toestel viel vooral op door zijn bijzondere uiterlijk, met led-lampjes op de achterkant. Dit jaar komt zijn opvolger uit: de Nothing Phone (2), die waarschijnlijk ook weer een onderscheidend ontwerp krijgt.

Waar de eerste smartphone van Nothing over midrange hardware beschikte, zet de Phone (2) de stap naar high-end. Het toestel draait op een Snapdragon 8-chip, die voor uitstekende prestaties zorgt. Daarmee is deze telefoon, in tegenstelling tot zijn voorganger, ook zeer geschikt voor gamers.

Nothing Phone (1)
Nothing Phone (1)

Wélke chip uit de Snapdragon 8 Series de smartphone krijgt, is trouwens nog niet bekend. Het zou de nieuwe Snapdragon 8 Gen 2 kunnen zijn, die bijvoorbeeld ook in de OnePlus 11 en Samsung Galaxy S23 zit. De fabrikant kan echter ook kiezen voor de Snapdragon 8 Plus Gen 1. Die kennen we onder meer van de Samsung Galaxy Z Fold 4. Deze chip is nog steeds erg snel, maar inmiddels wel wat goedkoper te krijgen. Dat zou de prijs van de Nothing Phone (2) wellicht iets kunnen drukken. 

De Nothing Phone (2) krijgt verder wederom een oled-scherm met een verversingssnelheid van 120Hz. Daardoor geniet je niet alleen van een hoog contrast en perfecte zwartwaardes, maar ook van erg soepele beelden.

Grotere accu

Sommige specificaties van de Nothing Phone (2) zijn al gelekt. Daaruit blijkt dat de accu er wat capaciteit bijkrijgt. Hij groeit van 4500 naar 5000 mAh. Daardoor zou het toestel langer mee moeten gaan op een batterijlading.

Prijzen en beschikbaarheid

Nothing kondigt zijn nieuwe smartphone vermoedelijk in de zomer van 2023 aan. Wat het toestel gaat kosten is nog niet bekend. De Nothing Phone (1) had een adviesprijs van 459 euro. Gezien de betere hardware wordt zijn opvolger waarschijnlijk wel een stuk duurder.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Nothing Phone (2)

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu