Samsung S22 Plus los toestel kopen

De Samsung S22 Plus is een iets betere en grotere versie dan de reguliere Samsung S22 en de directe opvolger van de Samsung S21 Plus. Op dit moment is het toestel nog niet uitgebracht, maar wordt in februari 2022 verwacht. De informatie die je op deze pagina ziet is gebaseerd op geruchten en lekken. Neem het een en ander dus met een korreltje zout.

Zodra het toestel op de markt verschijnt, wordt deze pagina geüpdatet met de prijsvergelijker en de nieuwste, correcte informatie. Houd onze website daarom goed in de gaten.

De Samsung S22 Plus los toestel kopen? Let hier op

De Samsung S22 Plus is één van de beste toestellen die Samsung verkoopt en daarom niet goedkoop. De adviesprijs van de voorganger, de S21 Plus, was 1049 euro. Dat is een flink bedrag. Volgens een recent lek zal dit ook de prijs zijn van de Samsung S22 Plus.

In één keer meer dan 1000 euro aftikken is natuurlijk een flinke klap voor je bankrekening. Wees er daarom zeker van dat je voldoende saldo hebt. Daarmee krijg je echter wel een heel erg goed toestel in huis die ook prima te combineren is met een sim only-abonnement. Je hebt op deze manier ook iets lagere maandlasten dan wanneer je een Samsung S22 met abonnement neemt. Je betaalt immers het toestel niet meer maandelijks af.

Voor wie is deze smartphone geschikt?

De Samsung S22 Plus los toestel is een smartphone van zeer hoge kwaliteit met de beste specs. Daarom zou vrijwel iedereen hier tevreden mee zijn. Het grote struikelblok blijft natuurlijk de prijs. We zouden deze smartphone daarom alleen niet aanraden aan mensen die niet veel voor een telefoon willen betalen, of simpelweg niet zo’n high end toestel nodig hebben. Als je alleen bereikbaar wil zijn, wat berichten verstuurt en af en toe een video kijkt, dan is een budget- of midrange telefoon beter geschikt voor jou. Voor mensen die hun smartphone veel gebruiken voor allerlei verschillende doeleinden, daarvoor is deze telefoon meer dan geschikt.

Zo gebruik je de prijsvergelijker

De Samsung S22 los toestel is nog niet te koop, dus er zijn ook nog geen prijzen te vergelijken. Zodra de smartphone op de markt komt, komt ook de prijsvergelijker online. De goedkoopste aanbieding staat altijd bovenaan. Dit is dan ook altijd de goedkoopste variant, met de laagste opslagcapaciteit en werkgeheugen. Gebruik daarom de filteropties om alleen het aanbod te zien dat voor jou interessant is. 

Eenmaal de beste deal gevonden, klik je eenvoudig door naar de website van de aanbieder. Daar plaats je vervolgens je bestelling.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's