Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Samsung Galaxy Star

Samsung Galaxy Star
Scherm 3 inch
Camera 2 megapixel

Samsung Galaxy Star: budgettoestel met minimale specificaties

De Samsung Galaxy Star is een no-nonsense budgettoestel uit de stal van Samsung. Hij heeft een klein 3 inch-scherm met een erg lage resolutie van 320 bij  240 pixels (133 ppi). Het toestel is geschikt voor mensen die niet te veel van een smartphone verlangen, maar toch van simpele apps als WhatsApp gebruik willen maken. De Galaxy Star draait standaard op Android 4.1.2 (Jelly Bean) en heeft 512MB werkgeheugen. Dit is niet veel, maar hij zal voor simpele taken als browsen en berichten sturen met WhatsApp prima voldoen.

Net als andere Samsung-telefoons heeft de Galaxy Star de TouchWiz-schil over Android heen liggen. Standaard heeft de smartphone 4GB opslag en dit is genoeg wanneer je niet bijzonder veel muziek en video’s op het toestel zet. Mocht je toch meer opslagruimte tot je beschikking willen hebben, dan is de Galaxy Star uit te breiden tot maximaal 32GB middels een micro-sd-geheugenkaartje.

Van de andere specificaties moet je niet teveel verwachten. Het toestel heeft een simpele 2 megapixel-camera waar even snel een foto mee geschoten kan worden. Er is geen frontcamera aanwezig voor diensten als Skype. Video`s worden in een lage resolutie (320p) geschoten en zien er dus niet bijzonder scherp uit. De batterij heeft een capaciteit van 1200 mAh en staat garant voor zo`n 320 uur stand-by tijd. Bij gemiddeld gebruik gaat de batterij zo`n twee dagen mee en dat is langer dan de meeste andere smartphones.

Pluspunten Galaxy Star

  • Lekker compact formaat
  • Niet duur
  • Opslagruimte is uitbreidbaar

Minpunten Galaxy Star

  • Matige specificaties
  • Erg lage schermresolutie
  • Geen frontcamera aanwezig
Samsung Galaxy Star
Welke Samsung Galaxy Star wil je?
Wij hebben momenteel geen Samsung Galaxy Star aanbiedingen voor je. Vergelijk hier alle smartphones Vergelijk hier alle smartphones
Sim only nodig?