Sony Xperia M

1/1

Nieuws

Laatste update: 9 jaren geleden

Xperia M: lichte middenklasser van Sony

De Xperia M is beschikbaar sinds medio 2013 en kenmerkt zich door een compact design en een laag gewicht. Deze prima betaalbare smartphone heeft een 4 inch-scherm met een resolutie van 854 bij 480 pixels. Hij meet 124 x 62 x 9.3 millimeter en weegt slechts 115 gram, waardoor hij gemakkelijk is mee te nemen. Bovendien ligt over de voorzijde een laagje krasbestendig glas, zodat je niet bang hoeft te zijn voor krassen.

Onder de motorkap vinden we een 1GHz dualcore-processor en 1GB aan werkgeheugen; ruim voldoende dus om Android en de meeste apps en games vloeiend te draaien. De 4GB aan opslagruimte is met een micro-sd-kaartje uit te breiden tot maximaal 32GB.

Lees verder na de advertentie.

De Xperia M kan niet overweg met 4G, maar heeft wel wifi, 3G, nfc en bluetooth 4.0 aan boord. Verder zijn er twee camera’s op het toestel te vinden: eentje met 5 megapixels en een ledflitser en een vga-frontcamera voor het schieten van selfies. Zoals we gewend zijn van Sony biedt de camera-app diverse opties om fraaie foto’s en video’s in hd (720p) te schieten.

Verder beschikt de Xperia M over diverse zogenoemde one-touch functies, waardoor je bijvoorbeeld via nfc snel verbinding kunt maken met een ander apparaat of een draadloze speaker. Daarnaast kun je gemakkelijk je favoriete foto’s, video’s en films afspelen op je tv middels one-touch mirroring. Tot slot is er een 1750 mAh-accu aan boord. Deze biedt een beltijd van circa 10 uur en stelt je in staat om maximaal 40 uur achter elkaar muziek te luisteren.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Sony Xperia M

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu