Zo geef je jouw Galaxy S6 een Material Design-thema

De Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge kunnen van een Material Design-thema worden voorzien, waardoor het uiterlijk van de software meer oogt als de Android-versie van Nexus-toestellen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Het thema is gemaakt door de ontwikkelaar  Samer Zayer en sinds kort beschikbaar in Samsungs Theme Store. Om ‘m te installeren moet je scrollen naar het gedeelte met ‘thema’s voor mannen’, waar het Material Design-thema is te vinden. Vervolgens kun je het thema installeren, waarna het uiterlijk van de software van je toestel wordt aangepast.

Galaxy S6 Material Design

Het  Galaxy S6 Material Design-thema past vrijwel alles aan: de wallpaper, het lockscreen, de iconen, het instellingenmenu, de notificatiebalk, app-launcher, telefoon-app, calculator en zelfs de sms-app. Elke onderdeel van de TouchWiz-software krijgt daarmee een likje Lollipop-verf.

Het thema is gratis te downloaden voor bezitters van de Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge. Mocht je het thema fijn vinden, dan kun je Zayer steunen om de ontwikkeling ervan te steunen. Dat kan via PayPal.

Galaxy S6 kopen

Je kunt de Galaxy S6 met abonnement gratis krijgen bij een maandbedrag van 31 euro. De Galaxy S6 als los toestel kopen is ook mogelijk, vanaf 641 euro.

Samsung Galaxy S6
9,0
Welke Samsung Galaxy S6 wil je?
Selecteer:
32GB
64GB
Sim only nodig?

Laatste nieuws over Samsung

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.