De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Video: GPS-problemen met je Android-smartphone oplossen

Wouter Nijsen
30 juli 2021, 12:59
1 min leestijd
YouTube video player

Werkt het GPS-signaal van je Android-telefoon niet goed, bijvoorbeeld omdat Google Maps slecht functioneert? In de video van de week geven we een aantal handige oplossingen.

Lees verder na de advertentie.

Video: GPS-problemen oplossen

Werkt Google Maps niet of doet de stappenteller van je telefoon raar? Dan is er misschien iets aan de hand met het GPS-signaal van je Android-toestel. Gelukkig zijn er een aantal dingen die je kan proberen om het GPS-signaal weer goed te laten werken. Soms helpt het simpelweg om eventjes je smartphone aan en uit te zetten, maar het kan ook zijn dat je iets meer moeite moet doen.

Gps-problemen met je Android-smartphone? Zo los je ze op

In de video hierboven vertelt Android Planet-redacteur Michel alles wat je moet weten en legt hij de verschillende oplossingen uit. Als het goed is, verhelp je hiermee de GPS-problemen op je Android-telefoon. In de video wordt de app ‘GPS Status & Toolbar’ besproken. Als je deze nodig hebt, kun je ‘m via de knop hieronder downloaden en installeren.

→ Meer weten? Lees dan de geschreven tip over GPS-problemen op Android

GPS Status & Toolbox

MobiWIA Kft.

Gratis via Google Play

Volg Android Planet op YouTube

Wil je meer video’s zien? Abonneer je dan even op het YouTube-kanaal van Android Planet, want daar verschijnt elke week een nieuwe. We maken niet alleen tipvideo’s zoals die hierboven, maar reviewen ook regelmatig smartphones of andere apparaten. Denk bijvoorbeeld aan de gloednieuwe OnePlus Nord 2 en Nord CE, die we onlangs hebben getest.

Daarnaast maken we regelmatig video’s over andere grote onderwerpen zoals de beste smartphones van de zomer 2021Android-virussen of sms-spam. Vergeet onze video’s natuurlijk ook niet te liken en heb jij een idee voor een onderwerp? Mail ons dan even via redactie@androidplanet.nl of laat het weten in de reacties onder dit artikel.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu