De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Wiko Harry

1/3

Wiko Harry: aantrekkelijke budgetsmartphone

De Wiko Harry is een goedkope smartphone van het Franse merk Wiko. Dit bedrijf staat er om bekend om smartphones uit te brengen die niet al te veel kosten, maar wel veel aan boord hebben. De Harry is typisch zo’n toestel waarbij je voor een adviesprijs van 149 euro behoorlijk wat smartphone in huis haalt.

Naast de Harry heeft het bedrijf meer interessante smartphones in zijn assortiment. Wiko maakt namelijk niet alleen spotgoedkope toestellen, maar ook telefoons voor het hogere middensegment. Zo heeft de Wiko Wim een 5,5 inch-amoled-scherm met 1080p-resolutie en een krachtige Snapdragon 626-chip onder de motorkap. Dat toestel heeft bovendien een dubbele camera achterop, iets wat je normaal alleen bij vlaggenschepen aantreft.

De Wiko Harry in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

  • 5 inch ips-scherm met resolutie van 1280 bij 720 pixels
  • 13 megapixel-camera achterop, 5 megapixel-sensor voor selfies
  • Loopt op Android 7.0 (Nougat), met lichte Wiko-interface
  • Quadcore-processor met 3GB werkgeheugen
  • 16GB aan uitbreidbare opslagruimte

Meer over de Wiko Harry

Wiko Harry

Wiko heeft de Harry voorzien van dualsim-ondersteuning. Dit is vooral handig als je veel in het buitenland bent, want met een lokale simkaart kun je veel geld besparen op roaming. Ondanks dat je binnen de Europese Unie vaak uit je eigen bundel mag roamen, kunnen de kosten voor internetverbruik buiten de EU flink oplopen als je geen losse simkaart erbij koopt.

Met 3GB werkgeheugen is de Harry bij uitstek geschikt als je veel wil multitasken. Fabrikanten proberen vaak te besparen op goedkopere smartphones door er minder werkgeheugen in te zetten, en tijdens het gebruik merk je dat goed. Wiko heeft dit bij de Harry gelukkig niet gedaan, en je zult dan ook niet vaak hoeven wachten terwijl apps opnieuw inladen.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Wiko Harry

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu