De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Alcatel One Touch Pop C9

1/1

Alcatel One Touch Pop C9: phablet met een laag prijskaartje

De Alcatel One Touch Pop C9 is een budgettoestel van Alcatel en de opvolger van de One Touch Pop C7. De smartphone heeft redelijke specificaties en draait standaard op Android 4.2 (Jelly Bean). Het toestel heeft een erg groot scherm van 5,5 inch met een relatief lage resolutie van 960 bij 540 pixels (200 ppi). De Pop C9 is geschikt voor mensen die een degelijke, grote smartphone willen voor een lage prijs. De C9 is door zijn prijskaartje van 180 euro dan ook goedkoop te noemen.

Door het grote scherm is de One Touch Pop C9 zeer geschikt voor het afspelen van video`s en het spelen van een spelletje. De smartphone  wordt aangestuurd door een 1,3Ghz quadcore-processor van Mediatek en heeft een aparte grafische chip van ARM. Ook is er 1GB werkgeheugen aanwezig en daarmee is het toestel  redelijk vlot.

Lees verder na de advertentie.

De Alcatel One Touch Pop C9 in vogelvlucht

De Alcatel One Touch Pop C9 kenmerkt zich door het grote 5,5 inch-scherm. Daarnaast combineert het toestel een lage prijs met redelijke  specificaties. Hieronder hebben we de belangrijkste features van de smartphone op een rijtje gezet.

  • Fijn 5,5 inch-scherm met 960 bij 540 pixels
  • Rappe 1,3GHz quadcore-processor levert prima prestaties
  • 4GB aan uitbreidbaar opslagruimte aanwezig
  • Voorzien van Android 4.2 (Jelly Bean)

Meer over de Alcatel One Touch Pop C9

Alcatel One Touch Pop C9

Door het grote scherm is de Alcatel One Touch Pop C9 erg geschikt voor het bekijken van filmpjes en spelen van games. Wel jammer is de relatief lage resolutie (960 bij 540 pixels), die zorgt voor een pixeldichtheid van 200 ppi. Hierdoor ogen beelden wat korrelig en zijn afzonderlijke pixels te onderscheiden.

Ook wat opslagruimte betreft is de One Touch Pop C9 beperkt; er is standaard maar 4GB aanwezig. Dit is wel middels een microSD-geheugenkaartje uit te breiden tot maximaal 32GB. Op het toestel is een 8 megapixel-camera aanwezig waarmee redelijke  foto’s geschoten kunnen worden. Met de 2 megapixel-frontcamera is het mogelijk om selfies te maken en gebruik te maken van diensten als Skype. De batterij heeft een capaciteit van 2500 mAh en staat garant voor zo’n 550 uur stand-by tijd.

Met Android 4.2 (Jelly Bean) beschikt de One Touch Pop C9 over een verouderde versie van Android. Toch zal dit besturingssysteem voldoende zijn voor de mensen waarop dit toestel is gericht. Wel is het fijn  dat Alcatel geen onnodige Android-schil over Jelly Bean heen legt. Daarentegen  zijn er enkele lichte aanpassingen doorgevoerd, die het toestel nog gebruiksvriendelijker maken.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Alcatel One Touch Pop C9

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu