De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

ADW Launcher Ex: een homescreen-vervanger met veel eye candy

Redactie
25 december 2010, 14:33
1 min leestijd
adw-launcher-ex

ADW Launcher is een ingeburgerde homescreen-vervanger die vergelijkbaar is met LauncherPro. Toch is er nu een tweede versie verschenen: ADW Launcher Ex. Deze homescreen-vervanger bevat iets meer eye candy, zoals bijzondere overgangseffecten en een aantal verschillende soorten app drawers, en daarnaast moet je er een paar euro voor neerleggen. Natuurlijk bevat ADW Launcher Ex nog steeds veel basisfuncties, zoals het veranderen van je achtergrond, het aanpassen van iconen, de lettergrootte veranderen en applicaties hernoemen.

ADW Launcher Ex bevat vijf verschillende app drawers. Wat een app drawer is? De lijst met alle applicaties en games! Er is een speciale 3D-variant in de stijl van de app drawer van de Nexus One. Daarnaast zijn er twee Galaxy S-achtige horizontale drawers en twee verschillende verticale drawers.

Lees verder na de advertentie.

adw-launcher-ex

In totaal zijn er acht nieuwe overgangseffecten. Ga je van het ene homescreen naar het andere homescreen, dan vliegen de applicaties en widgets op verschillende manieren je beeldscherm in en uit. Probeer ze allemaal uit!

ADW Launcher EX kost 2,50 euro. Download de applicatie door de onderstaande QR-code te scannen.

Via: Frandroid

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu