Angry Birds Seasons krijgt Pasen-update

Redactie
6 april 2011, 9:12
1 min leestijd

Rovio meldt via Twitter dat Angry Birds een speciale Pasen-update krijgt. Pasen wordt het vierde seizoen in Angry Birds Seasons, na Halloween, Kerst en St. Patricks Day. Het is aannemelijk dat er nog een heleboel nieuwe seizoenen bijkomen. Angry Birds Seasons is al meer dan tien miljoen keer geïnstalleerd en is gratis te downloaden in de Android Market.

Wie door de bomen het bos niet meer ziet: er zijn drie Android-varianten van Angry Birds. Ten eerste is er de normale versie van Angry Birds. Dit is de populairste versie. Daarna komt Angry Birds Seasons met allerlei bijzondere thema’s. De nieuwste toevoeging is Angry Birds Rio. Dit spel is sinds enkele weken te downloaden en speelt zich af in Brazilië.

Lees verder na de advertentie.

In Angry Birds draait het erom dat je groene varkens vermorzelt door gekleurde vogels te schieten met een katapult. Er zijn normale vogels, vogels die in de lucht in drieën splitsen, vogels die kunnen versnellen en vogels die ontploffen als bommen. Maak gebruik van de mogelijkheden van iedere soort en zorg dat je de varkens vernietigt.

Via: Android Community

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu