Albert Heijn laat je nu boodschappen doen met je smartwatch

Gijs Ettes
2 april 2015, 12:20
1 min leestijd
Albert Heijn laat je nu boodschappen doen met je smartwatch

Albert Heijn heeft ondersteuning voor Android Wear toegevoegd aan zijn Appie-app. Daardoor kun je deze nu gebruiken om handsfree boodschappen te doen en de snelste looproute door de winkel te vinden.

Lees verder na de advertentie.

Appie Android Wear-ondersteuning

De Appie-app is sinds de introductie in 2009 in totaal 3,5 miljoen keer gedownload en dankzij  de update werkt hij nu ook met Android Wear. De functionaliteit van de app op smartwatches is wel beperkt. Wanneer je in de buurt komt van een filiaal van Albert Heijn geeft je slimme horloge automatisch een seintje, waarna je het boodschappenlijstje kunt openen.

appie android wear

Boodschappen worden geordend in de juiste looproute, zodat je snel je weg door de supermarkt kunt vervolgen. Heb je de juiste boodschappen gevonden, dan plaats je ze in je mandje en vink je ze af op je smartwatch. In tegenstelling tot de smartphone-app heb je geen productzoeker, spraakherkenning of receptenboek tot je beschikking. Voor dat laatste kun je overigens wel de gratis app Allthecooks Recipes gebruiken, die is geoptimaliseerd voor Android Wear.

Download de Appie-app

Via onderstaande link kun je de laatste versie van de Appie-app downloaden. Deze vereist 22MB aan vrije opslagruimte en Android 2.3.3 of hoger. Wil je Appie met je Android Wear-horloge gebruiken, dan heb je Android 4.3+ nodig.

Download Appie in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu