De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Download: Asphalt Overdrive nu beschikbaar in Google Play

Gijs Ettes
25 september 2014, 16:02
1 min leestijd
Download: Asphalt Overdrive nu beschikbaar in Google Play
Asphalt Overdrive downloaden

De racegame Asphalt Overdrive, die nog het beste is te omschrijven als Temple Run met auto’s, heeft zijn weg naar Google Play gevonden. De game is gratis te downloaden en biedt in-app aankopen in de vorm van power-ups, al heb je deze niet per se nodig om progressie te boeken. Overdrive wijkt behoorlijk af van eerdere games in de Asphalt-serie. Je racet namelijk niet meer vrijelijk over diverse circuits, maar moet door op het beeld te swipen obstakels ontwijken en mede-weggebruikers van de weg af beuken. Daarmee krijg ervaringspunten en power-ups zodat je kunt versnellen om uit de klauwen van de politie te blijven.

Tussendoor kom je de nodige schansen tegen en heb je de mogelijkheid om trucs uit te voeren. Toch voelt Asphalt Overdrive door de nieuwe gameplay-elementen een stuk beperkter. Driften en zoeken naar de ideale lijn op een circuit is er niet meer bij. Wel ziet Overdrive er weer strak uit, met een 80s stijltje dat ons wel kan bekoren.

Lees verder na de advertentie.

Asphalt Overdrive downloaden

In totaal zijn er 30 snelle bolides, waaronder de Lamborghini Countach en Ferrari Testarossa, om vrij te spelen. Per missie kun je maximaal drie sterren behalen, afhankelijk van het aantal tegenstanders dat je uitschakelt en het aantal meters dat je ongeschonden aflegt. Het sociale element speelt ook bij deze Asphalt-game weer een grote rol. Je kunt wekelijks meedoen met wedstrijden en uitdagingen en middels een Facebook-koppeling kun je je prestaties vergelijken met je vrienden.

Via onderstaande link kun je Asphalt Overdrive downloaden. De game vereist Android 4.0 of nieuwer en tenminste 27MB aan vrije opslagruimte.

Download Asphalt Overdrive in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu