Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Automatisch foto’s en video’s uploaden met bètaversie Dropbox Android-app

Redactie
3 februari 2012, 16:00
1 min leestijd
Automatisch foto’s en video’s uploaden met bètaversie Dropbox Android-app
Automatisch foto's en video's uploaden met bètaversie Dropbox Android-app

Dropbox heeft een nieuwe betaversie van haar Android-app uitgebracht die het mogelijk maakt om zelfgemaakte geschoten foto’s en video’s automatisch te uploaden. Dit wordt automatisch gedaan op de achtergrond via Wi-Fi of desgewenst via je mobiele dataverbinding. Een leuk extraatje is dat als je voor de eerste keer foto’s doet uploaden je 500 MB gratis opslagruimte krijgt. Bij elke 500 MB aan foto’s en video die je in Dropbox zet via deze manier krijg je extra opslagruimte, dit met een maximum van 4,5 GB. Een leuk extraatjes om deze experimentele bètaversie uit te proberen.

Er zijn nog meer noemenswaardige wijzigingen in de bètaversie, zo is de bestandslimiet nu ongelimiteerd. Dat betekent dat je probleemloos grote bestanden online kunt zetten. Jammer genoeg kan je niet precies aangeven in welk map de foto’s en video’s die je uploadt moet komen te staan. Iets wat wel mogelijk is met bijvoorbeeld DropSync.

Lees verder na de advertentie.

Je kunt de bètaversie van de Dropbox Android-app hier downloaden. Het is een experimentele versie dus als je belangrijke data in Dropbox hebt staan is het misschien beter om deze niet te installeren. Heb je nog geen Dropbox dan kun je gratis een account aanmaken op de Dropbox website. Met de dienst kan je bestanden synchroniseren over diverse apparaten zoals mobiele telefoons, tablets en computers.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu