Bugs Circle: vliegen vangen door vlakken te tekenen

Redactie
26 september 2011, 16:33
1 min leestijd
Bugs Circle: vliegen vangen door vlakken te tekenen
Bugs Circle: vliegen vangen door vlakken te tekenen

Sommige spellen zijn zeer eenvoudig om te spelen, maar toch bijzonder verslavend. Bugs Circle voldoet aan beide voorwaarden. Doel van het spel is simpel, je begint met een hoop vliegen die je samen moet voegen door een vlak om ze heen te tekenen. Hierbij worden ze dan steeds groter. Er zijn vliegen van verschillende kleuren, en dat is ook meteen de moeilijkheid. Ook worden er bommen in het spel gegooid waardoor je goed op moet letten welk vlakken je tekent. Als alle vliegen zijn samengevoegd is het spel afgelopen.

Bugs Circle blinkt uit in éénvoud, na één introductiescherm kun je meteen beginnen met spelen. Ontwikkelaar Andoop Team vergelijkt het spel zelf met Fruit Ninja, en dat is ook een treffende vergelijking. Hoewel je niet fruit moet doorsnijden, haal je wel steeds je vinger over het scherm. Ook worden bommen gegooid, en kun je ook de tijd eventjes bevriezen zoals bij Fruit Ninja. Ook heb je een campagne-modus, arcadae modus en een zen modus happy modus zonder bommen.

Lees verder na de advertentie.

Je kunt veertien achievements verdienen via OpenFeint. Heb je een spelletje uitgespeeld, dan kun je je score delen via Facebook. De gameplay is zeer aardig en ook het geluid en de achtergrondmuziek zijn goed gekozen bij dit spel. Bug Circle is gratis te downloaden in de Android Market en zeker de moeite waard om eens te proberen. Om het spel te spelen heb je minimaal Android 1.6 nodig.

Downloaden via Android Market: Bugs Circle (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu