Busy Beaver: geinig Tetris-alternatief voor Android

Redactie
6 juli 2013, 17:12
1 min leestijd
Busy Beaver: geinig Tetris-alternatief voor Android
busy beavher
busybeaver

Busy Beaver haalt zijn inspiratie uit Tetris, maar verpakt dit op een hele geinige manier waardoor de game leuk genoeg is om toch even voor je Android-toestel te downloaden. In Busy Beaver bestuur je een kleine gek bevertje dat met zijn grote voortanden blokken in allerlei kleuren en vormen wegknauwt, om vervolgens andere blokken naar beneden te laten vallen. Als ze op je vallen, ben je af, dus zorg goed voor beschutting of snelle uitwegen.

Het is de bedoeling in Busy Beaver dat de speler zo veel mogelijk blokken verwijdert om een zo hoog mogelijke score te behalen. Daarnaast kun je bonussen verdienen door heel snel blokken met je grote voortanden weg te knauwen, vier dezelfde kleuren achter elkaar te verwijderen of deze twee te combineren voor de ultieme superkracht van de bever. Eén van zijn superkrachten is een paar keer dwars door het level vliegen en alles wegknauwen dat hij maar ziet.

Lees verder na de advertentie.

De app is ook voorzien van een wereldwijd scorebord waar je jouw score met die van anderen kunt vergelijken. Busy Beaver is gratis in de Play Store te downloaden. Bekijk ook onderstaande YouTube-video voor een impressie van de game.

Download: Busy Beaver (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu