Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Populaire kalender-app Cal van Any.do uitgebracht voor Android

Redactie
4 december 2013, 19:43
1 min leestijd
Populaire kalender-app Cal van Any.do uitgebracht voor Android
cal-android

Any.do, de ontwikkelaar van de takenlijst-app met een soortgelijke naam, brengt eindelijk de Cal Android-versie uit. Cal is een enorm populaire kalender-app voor iOS met een minimalistische interface die gebaseerd is op blokken met informatie, vormgegeven met foto’s en mooie achtergronden.

Cal voegt agenda’s van onder andere Google Calendar, Exchange, Outlook, en iCloud samen. Met Cal kunnen gebruikers hun afspraken checken, nieuwe afspraken inplannen, anderen uitnodigen en direct naar de locatie van een afspraak navigeren.

Lees verder na de advertentie.

Cal Android-app: features

cal android

De Call Android-app beschikt ook over een reeks handige features, waaronder een speciale landschapsmodus (handig voor tablets!) en de mogelijkheid om middels spraakcommando’s nieuwe afspraken in te voeren. Daarnaast is er een speciale Android-widget aanwezig waar je snel je agenda kunt checken of een nieuwe afspraak kunt toevoegen.

Daarnaast maakt Cal het mogelijk om verjaardagen van contactpersonen in de app te integreren en krijg je elke dag een nieuwe foto te zien. “Om de nieuwe dag te vieren”, aldus Any.do. Je contactpersonen worden tevens in de app geïntegreerd, waarmee je snel mensen kun contacteren of uitnodigen voor een afspraak. De profielfoto’s van de betreffende contacten worden dan bij een afspraak getoond.

Bekijk ook onderstaande video voor een indruk van de Cal Android-app.

Cal video

https://www.youtube.com/watch?v=csTr7OPFSTQ

Download Cal Android-app

Cal is gratis in Google Play te downloaden. De app werkt nauw samen met de takenlijst van Any.do, die tevens gratis te downloaden is. Meer todo-apps vind je in onze To do apps Android-lijst

Download: Cal (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu