De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Calendar Apps laat Outlook integreren met Facebook

Jarno Stinissen
8 april 2016, 11:24
1 min leestijd
Calendar Apps laat Outlook integreren met Facebook

Microsoft heeft in Outlook voor Android ‘Calendar Apps’ toegevoegd, waarmee je in de mail-app al je taken en agendapunten kunt integreren van populaire diensten als Facebook, Evernote en Wunderlist.

Lees verder na de advertentie.

Microsoft Outlook Calendar apps

De drie applicaties hebben ieder een eigen insteek en door de nieuwe optie van Outlook wordt voortaan alles geïntegreerd.  Wunderlist gebruik je om alle taken in één handig overzicht te zetten.  Door de Calendar Apps-functie zie je in een handig tijdsschema al je geplande taken en afspraken.

De link  met Facebook is vooral gericht op het overzichtelijk maken van je sociale leven. Zo zie je in Outlook nu al je geplande Facebook-evenementen en mis je geen enkele verjaardag meer van je vrienden. Wil je meer informatie over een evenement, dan druk je op ‘Open in Facebook’. Evernote laat je allerlei handige notities, todo’s en meer inplannen. Als je de notitie-app  integreert via Calendar Apps, zie je op Outlook al je aantekeningen die je gemaakt hebt via Evernote, waardoor je niets vergeet.

Met de Outlook-app is het al mogelijk om de agenda’s van Gmail, iCloud en Office 365 te integreren op je Android-apparaat, inclusief toegang tot alle mails en contacten van die diensten. In de toekomst worden er volgens Microsoft nog meer applicaties toegevoegd. Doordat Calendar Apps een volledige weergave geeft van al je agendapunten en notities, hoopt Microsoft dat gebruikers definitief overstappen op de Outlook-app.

Microsoft Outlook downloaden

Microsoft Outlook is gratis te downloaden in Google Play. De app vraagt om 20MB aan vrije opslagruimte en Android 4.0.3 of hoger.

Download Microsoft Outlook  in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu