Datumprikker voor Android voorzien van nieuw design en meer

Jarno Stinissen
24 maart 2016, 16:35
2 min leestijd
Datumprikker voor Android voorzien van nieuw design en meer

Een afspraak plannen is geen pretje. Het is bijna onmogelijk om een datum te zoeken waarop iedereen beschikbaar is. De vernieuwde Datumprikker-app helpt je zo goed dat je het nog bijna leuk gaat vinden.

Lees verder na de advertentie.

Datumprikker-app volledig vernieuwd

De app is al een tijdje beschikbaar in Google Play, maar zag er verouderd uit. De vernieuwde versie, die sinds vandaag is te downloaden, ziet er echter stukken beter uit. Het kitscherige design heeft plaatsgemaakt voor een fris uiterlijk, dat overzichtelijk oogt en het plannen van afspraken veel makkelijker maakt.

De Datumprikker-app legt je enkele categorieën voor om te kiezen  wat voor soort bijeenkomst je wilt inplannen. Daarna kun je aan de hand van enkele tijdbalkjes aangeven  wanneer de afspraak begint en hoelang deze duurt. Een ander voordeel van de Datumprikker-app is dat deze samenwerkt met je agenda, zodat ook andere meetings zichtbaar zijn tijdens het inplannen. Ook het afspraakoverzicht is het vernieuwd, waar al je bijeenkomsten op een rijtje worden gezet.

Daarnaast is het mogelijk om mensen uit te nodigen via e-mail of je contactenlijst, maar je kunt ook de link van de afspraak delen via WhatsApp. Hiermee kunnen je vrienden zichzelf aanmelden en aangeven op welke dagen zij beschikbaar zijn.

De applicatie kun je ook gebruiken om mensen op de hoogte te stellen van een nieuw rooster, of om mensen in te schrijven voor een evenement. Via e-mail of pushnotificaties ben je altijd op de hoogte over de aan- en afwezigen. Hoeveel mensen beschikbaar zijn, zie je in het handige overzichtslijstje. Ook fijn  zijn de locatiesuggesties, waarmee de app aangeeft waar je het beste een afspraak kunt plannen.

Datumprikker voor Android downloaden

De Datumprikker-app staat gratis in Google Play en is via onderstaande link te downloaden. De app-grootte  en de vereiste Android-versie verschilt per apparaat.

Download Datumprikker in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu