Eerste video ROU Launcher laat nieuwe gebruikerservaring voor Android zien

Redactie
11 oktober 2011, 12:25
1 min leestijd
Eerste video ROU Launcher laat nieuwe gebruikerservaring voor Android zien
Eerste video ROU Launcher laat nieuwe gebruikerservaring voor Android zien

Het grote voordeel van Android ten opzichte van andere mobiele besturingssystemen is dat bijna alles wel gewijzigd kan worden. Een populair onderdeel dat veel onder handen wordt genomen is de launcher, de manier waarop applicaties worden opgestart. Nu is er een preview verschenen van de ROU UI Launcher die zeer tot de verbeelding spreekt. Het is een indrukwekkende en stijlvolle manier om Android te bedienen.

De ROU Launcher is nog lang niet klaar om naar buiten te worden gebracht, maar het eerste filmpje laat zien dat deze launcher bijzonder goed in elkaar zit. Zo heb je diverse widgets die je gemakkelijk kunt benaderen zoals berichten, de agenda en diverse sociale netwerken. In het scherm heb je ook vijf snelkoppelingen naar diverse soorten apps zoals bijvoorbeeld je games. Vooral het design zit goed in elkaar, en als de uiteindelijke versie net zo goed is als het filmpje dan wordt het een geduchte concurrent voor ander launchers.

Lees verder na de advertentie.

Het ontbreekt helaas nog aan een bètaversie van de ROU Launcher. Ook een officiele website ontbreekt nog. De mensen achter Team ROU zijn wel te vinden op het XDA-forum. Hier is het laatste nieuws te vinden over de nieuwste ontwikkelingen van de launcher die zeker de moeite waard is om de komende tijd in de gaten te houden.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu