De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Populaire Twitter-app Falcon Pro gratis te gebruiken na update

Redactie
5 juli 2013, 10:09
2 min leestijd
Populaire Twitter-app Falcon Pro gratis te gebruiken na update
Falcon Pro gratis

De populaire Twitter-app Falcon Pro heeft een manier gevonden om meer gebruikers tot zijn aap toe te laten dan het standaard limiet van 100.000 gebruikers. Door dit limiet, dat door Twitter is opgesteld, verkeert Falcon Pro in de problemen en kan de app sinds februari geen nieuwe gebruikers meer accepteren.

De ontwikkelaar heeft echter een trucje uitgehaald waardoor de app toch weer voor nieuwe gebruikers beschikbaar is. De nieuwe Falcon Pro moet dan als een apk-bestand geïnstalleerd worden en is helemaal gratis te gebruiken.

De Falcon Pro update naar versie 2.0 bracht een geheel nieuw uiterlijk en volgens de ontwikkelaar is het zonde om plotseling te stoppen met een project waar hij de afgelopen maanden hard aan heeft gewerkt.

Lees verder na de advertentie.

Bestaande Falcon Pro-gebruikers kunnen het apk-bestand over de huidige app installeren om deze up te daten, nieuwe gebruikers moeten een ietwat ingewikkelde manier van installeren volgen. Dat Falcon Pro gratis te gebruiken is, blijkt een duidelijk statement van de ontwikkelaar tegenover Twitter te zijn.

Falcon Pro gratis installeren

Falcon Pro 2

Om Falcon Pro gratis te installeren, kun je het apk-bestand hier te downloaden. Hoe je een apk-bestand installeert, lees je in onze handleiding apk bestanden op je Android toestel installeren. Na de installatie moeten gebruikers alle vier de hoeken van de app aanraken. Hierna verschijnen vier vlakken waar elke keer op gedrukt moet worden om ze te laten oplichten. Als alle vlakken zijn opgelicht, druk dan op het oranje valk om ze allemaal weer uit te schakelen, en vervolgens moet de telefoon hard geschud worden waarna een pop-up met een nieuw inlog-venster wordt getoond.

Dit scherm laat gebruikers zie hoe zij een niet-bestaande app op de ontwikkelaarswebsite van Twitter kunnen registeren. Dit is voor sommige WordPress-plugins bijvoorbeeld nodig, maar het is nog niet duidelijk of deze manier door Twitter als illegaal wordt beschouwd. Na het toevoegen van je ‘eigen Twitter-app’ kun je Falcon Pro gratis gebruiken.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu