Flitsmeister eindelijk ook in België te gebruiken

Gijs Ettes
27 oktober 2015, 10:51
1 min leestijd
Flitsmeister eindelijk ook in België te gebruiken

Begin dit jaar kondigde Flitsmeister aan uit te breiden naar België en vanaf vandaag is de populaire file- en flits-app dan eindelijk in dat land beschikbaar. Ook Belgen kunnen nu gewaarschuwd worden voor flitsers, files, flitspalen en trajectcontroles.

Lees verder na de advertentie.

Flitsmeister in België

flitsmeister in belgie

Naast Belgische verkeersinformatie heeft Flitsmeister ook de optie toegevoegd om de gewenste taal in te schakelen. Gebruikers kunnen wisselen tussen Nederlands, Frans en Engels. Het bedrijf heeft de ambitie om de komende tijd uit te breiden naar andere landen, waaronder Duitsland, Frankrijk en Engeland. Ook zal er binnenkort een Benelux-versie van Flitsmeister verschijnen.

“De eerste echte uitbreiding van Flitsmeister naar het buitenland is een feit. Het uitbreiden naar verdere landen zal nu in een hoog tempo volgen. Het doel is om Europa te veroveren en we gaan met het team alles op alles zetten om dit in een zo kort mogelijke tijd te realiseren”, aldus Jorn de Vries van Flitsmeister. Voor gebruikers van de Pro-versie komt er nog vóór de wintersportperiode ‘iets moois aan te komen waardoor de app in heel Europa al van grote waarde kan zijn’. Wij zijn benieuwd.

Flitsmeister downloaden

Via onderstaande link kun je de laatste versie van Flitsmeister downloaden. De Android-app werkt met de meeste smartphones en is circa 18MB groot. In totaal maken circa 800.000 mensen gebruik van de file- en flits-app.

Download Flitsmeister in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's