GTA 5-app iFruit nu ook te downloaden voor Android

ifruit androidLiefhebbers van GTA 5 met een Android-toestel konden een geruime tijd niet de officiële Android-app downloaden om te gebruiken tijdens het spelen. Ontwikkelaar Rockstar heeft vandaag bekendgemaakt dat de iFruit-app van GTA 5 nu ook voor Android te downloaden is.

De iFruit-app laat spelers specifieke onderdelen van het spel bewerken en werkt met de Xbox 360 en PlayStation 3. De naam van de app is afgeleid van één van de merken binnen de game, en je kunt natuurlijk wel raden welk merk dit is.

iFruit Android

ifruit2GTA 5-spelers kunnen met de iFruit-app auto’s in het spel aanpassen, zoals de motor en de nummerplaat. Daarnaast is het mogelijk om verschillende minigames met Chop te spelen. Chop is de hond van Franklink, één van de hoofdrolspelers van de game. Als Chop nieuwe kunstjes binnen de app leert, zal hij deze ook in de game toepassen.

Ook hebben GTA 5-spelers de mogelijkheid om via iFruit Android-app toegang tot andere Rockstar-apps te krijgen en kan er ingelogd worden op Rockstar Social Club, de sociale verzamelplek waar Rockstar-spelers onder andere scores en hun eigen profiel kunne bijhouden.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De iFruit Android-app is gratis in Google Play te downloaden.

Download: iFruit (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.