Krijg het Jelly Bean-homescreen op je Android-toestel met Holo Launcher HD

Redactie
24 september 2012, 8:41
1 min leestijd
Krijg het Jelly Bean-homescreen op je Android-toestel met Holo Launcher HD
Holo Launcher HD

Jelly Bean draait nog maar op 1,2 procent van alle Android-toestellen. Het is daarom begrijpelijk dat velen met een oudere Android-versie ook het nieuwste design van het mobiele besturingssysteem op hun toestel willen krijgen. Met Holo Launcher HD installeer je het homescreen en de app drawer van Jelly Bean op je Android-toestel. De Holo Launcher van Ice Cream Sandwich was ook al erg succesvol door stabiele werking en uitgebreide functies.

Holo Launcher HD is op veel punten aan je eigen voorkeur aan te passen. Je kunt bijvoorbeeld tot negen homescreens instellen, de app-iconen en -namen veranderen en een dock activeren waar je doorheen kunt scrollen. Het is ook mogelijk om thema-pakken van ADW en LauncherPro te installeren, waardoor alle iconen in één keer een ander uiterlijk krijgen. Holo Launcher HD heeft ook de handige optie om de app standaard in het werkgeheugen op te slaan. Hierdoor blijft de app snel en stabiel werken. Holo Launcher HD werkt op Android-toestellen met Froyo en hoger.

Lees verder na de advertentie.

Je kunt ook de Plus-versie van Holo Launcher HD aanschaffen. Deze aankoop geeft toegang tot een reeks aan premium functies, waaronder meer swipe-effecten, een niet gelezen-indicator voor in de notificatiebalk en de mogelijkheid om meer dan negen homescreens te gebruiken. Holo Launcher Plus is voor 3,19 euro in de Google Play Store te downloaden.

Download: Holo Launcher HD (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu