Breng Ice Cream Sandwich naar Froyo en Gingerbread met Holo Launcher

Redactie
9 juni 2012, 14:36
1 min leestijd
Breng Ice Cream Sandwich naar Froyo en Gingerbread met Holo Launcher
holo launcher

Ice Cream Sandwich draait nog maar op 7,1 procent van alle Android-toestellen. Grote kans dat velen nog niet van de Android 4.0 kunnen genieten. Met Holo Launcher kun je de pijn een beetje verzachten. De app zorgt ervoor dat je een zeer realistische Ice Cream Sandwich-launcher krijgt, die goed en snel op oude Android-versies als Gingerbread en Froyo werkt.

Holo Launcher is gebaseerd op de Android 4.0.4-launcher en ondersteunt tot negen homescreens. De app is zeer uitgebreid: je hebt de originele Ice Cream Sandwich-iconen, handige folders en grids die je zelf in kunt stellen, waardoor je bijvoorbeeld bepaalt of er vier of vijf apps worden weergegeven. Holo Launcher beschikt ook over een handige reeks aan vingerbewegingen, zoals het pinchen om alle homescreens te zien.

Lees verder na de advertentie.

Een functie waar ik zeer enthousiast over ben, is keep in memory. Hierdoor blijft Holo Launcher in het geheugen opgeslagen, waardoor de app sneller werkt en minder vaak opnieuw moet laden. Als je Holo Launcher helemaal hebt ingesteld, kun je de instellingen opslaan en ook weer herstellen, mocht het ooit nodig zijn.

Download: Holo Launcher (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu