De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Speel nu Met het Mes op Tafel met je vrienden via de app

Erwin Vogelaar
5 maart 2017, 18:49
2 min leestijd
Speel nu Met het Mes op Tafel met je vrienden via de app

Televisiespel Met het Mes op Tafel bestaat twintig jaar, dus het is tijd om wat moderner te worden. Dit gebeurt met een eigen app waarmee je tegen je vrienden het bekende spel kunt spelen. Kun je goed bluffen?

Lees verder na de advertentie.

Met het Mes op Tafel

Het spel Met het Mes op Tafel is inmiddels al twintig jaar op televisie te zien. Het wat stoffige programma van Omroep Max is een quizshow, waarin deelnemers de antwoorden op vier vragen achter elkaar moeten opschrijven. Vervolgens kan iedereen tweemaal geld inleggen. Het bedrag hangt af van hoeveel antwoorden ze goed denken te hebben. Hierbij kan ook gebluft worden, want bij het inleggen van veel geld denken de andere deelnemers mogelijk dat diegene veel antwoorden goed heeft. Dan kunnen ze passen en krijgt de bluffer al het geld. Dit hele idee is nu in een app gegoten.

De game doet denken aan de app van De Slimste Mens, waarmee je ook een populair televisiespel als multiplayergame kunt spelen. Net als De Slimste Mens is Met het Mes op Tafel niet de best gebouwde app en ook zeker niet de mooiste, maar het werkt wel. Alle bekende onderdelen van het televisiespel zijn aanwezig en het is leuk om zelf de antwoorden te moeten typen. Het gokken en bluffen geeft net een extra lading aan wat anders een standaard quiz zou zijn.

Je kunt in de app vrienden toevoegen via de naam die ze gekozen hebben. Potjes start je vervolgens met mensen die in je vriendenlijst staan. Uiteraard is er ook een ranglijst waarop te zien is wie van je vrienden het meeste geld heeft verdiend in de gespeelde potjes.

Met het Mes op Tafel downloaden

De app is gratis te downloaden in de Play Store via onderstaande link. Voor het gebruik van de app moet je toestel minimaal Android 4.1 draaien.

Download Met het Mes op Tafel in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu