Nieuwe op Jelly Bean gebaseerde Apex Launcher beschikbaar in Google Play Store

Redactie
25 september 2012, 12:18
1 min leestijd

Apex Launcher is helemaal vanaf de basis weer opnieuw opgebouwd en de nieuwe versie is op Jelly Bean gebaseerd. De homescreen-vervanger wil de concurrentie met de succesvolle Nova Launcher aangaan, die ‘toevallig’ vandaag ook specifieke Jelly Bean-features kreeg. De nieuwe versie van Apex Launcher werkt op Android-toestellen met Ice Cream Sandwich of hoger en beschikt over enorm veel opties. De grootste verandering is de snelheid van Apex Launcher, die door de Project Butter-verbeteringen voor Android geoptimaliseerd is.

De laatste versie van Apex Launcher heeft een aantal nieuwe features, waaronder het automatisch rangschikken van apps en nieuwe activiteitsanimaties. Toch zijn de meeste veranderingen aan de achterkant van de app doorgevoerd, want de snelheidstoename is echt merkbaar tijdens het swipen tussen homescreens. Probeer Apex Launcher daarom vooral even uit als je nog steeds Ice Cream Sandwich draait om nu al te proeven van Jelly Beans Project Butter.

Lees verder na de advertentie.

Mocht je Apex Launcher erg waarderen, kun je ook de premium-versie van de app aanschaffen. Apex Launcher Pro beschikt over meer functies en is voor 2,99 euro in de Google Play Store te downloaden.

Download: Apex Launcher (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu