De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

NLZiet biedt binnenkort live tv aan: bèta nu beschikbaar

Thomas Haenen
19 juli 2017, 13:47
1 min leestijd
NLZiet biedt binnenkort live tv aan: bèta nu beschikbaar

Met NLZiet kun je vanaf later dit jaar live naar je favoriete Nederlandse tv-zenders kijken. Een kleine groep gebruikers mag de functie nu al testen.

Lees verder na de advertentie.

Zo kun je NLZiet live tv testen

NLZiet laat gebruikers vanaf dit najaar live kijken naar alle zenders van de NPO, RTL en SBS. De streamingdienst wordt ook voorzien van replay tv. Daarmee kun je direct terugspoelen of de uitzending op een specifiek moment van een paar dagen eerder terugkijken. Gebruikers kunnen live kijken naar NPO 1/2/3, RTL 4/5/7/8/Z, SBS 6, Net 5, Veronica en SBS 9. Daarmee is het een aantrekkelijk alternatief voor consumenten zonder vast tv-abonnement.

De functie is pas over een paar maanden voor iedereen beschikbaar, maar een selecte groep gebruikers kan deze nu al testen. Betalende gebruikers van NLZiet krijgen vanaf vandaag een pop-up op de website, die ze uitnodigt voor de nieuwe functie. Voor het testen van de vernieuwde Android-app met live televisie moet je eerst een vragenlijst invullen. Uit de groep gebruikers die zich daarvoor aanmeldt, wordt vervolgens een selectie gemaakt.

nlziet

NLZiet is een gezamenlijk initiatief van de NPO, RTL en SBS. Met de streamingdienst kijk je programma’s terug van de grootste zenders van Nederland. Voor een vast bedrag per maand van 7,95 euro kun je onbeperkt en reclamevrij programma’s terugkijken. Bovendien biedt NLZiet een breder aanbod van programma’s dan NPO Start, RTL XL en Kijk, en ligt de videokwaliteit iets hoger.

NLziet voor Android downloaden

NLZiet is via onderstaande link te downloaden in de Play Store. De app is gratis, maar na de proefperiode betaal je 7,95 euro per maand. NLZiet werkt op elke smartphone met Android 4.3 of nieuwer.

Download NLZiet in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu