NSTrein QuickConnect: snel verbinden met Wifi in de Trein

Redactie
12 augustus 2014, 16:32
1 min leestijd
NSTrein QuickConnect: snel verbinden met Wifi in de Trein
NSTrein QuickConnect

Wifi in de trein, dat sinds kort door de NS wordt geregeld, wordt massaal gebruikt. Het wifi-netwerk, dat door T-Mobiel wordt geleverd, blijft de komende jaren sowieso gratis. Treinreizigers verbruikten in gemiddeld zo’n 40.000GB per maand, mede door de toename van treinen met een wifi-netwerk.

Het probleem van het ‘Wifi in de Trein’-netwerk is echter het constant accepteren van de voorwaarden, waarna het netwerk pas écht connectie met het internet krijgt. NSTrein QuickConnect wil je helpen door je smartphone of tablet sneller en gemakkelijker te laten verbinden met het wifi-netwerk van de trein.

Lees verder na de advertentie.

NSTrein QuickConnect

In plaats van te verbinden met het wifi-netwerk in de trein, de browser te openen, het vinkje van de voorwaarden aan te klikken en vervolgens op ‘ok’ te drukken, doet NSTrein QuickConnect dit allemaal automatisch. De app wordt automatisch gestart als je met het wifi-netwerk in de trein verbindt, waarna je een bevestiging zien en de app vervolgens kunt afsluiten. Zo draait ‘ie niet op de achtergrond.

NSTrein QuickConnect1

De gratis app is niet van advertenties voorzien en is met name handig voor degenen die elke dag met de trein forenzen. Het scheelt je toch dat vervelende klik-en-accepteer-werk.

Download

NSTrein QuickConnect is gratis in Google Play te downloaden voor apparaten met Android-versie 3.0 en hoger.

Download NSTrein QuickConnect in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu