De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

Zo open je een link in een andere app met Open Link With

Erwin Vogelaar
5 januari 2016, 15:25
1 min leestijd
Zo open je een link in een andere app met Open Link With

Ooit in de Chrome-browser op Android iets in een andere app willen openen, zonder dat het lukt? Open Link With biedt uitkomst.

Lees verder na de advertentie.

Open Link With

Zodra je een link opent op een webpagina in Chrome op Android, dan krijg je een keuzemenu waarin je kunt kiezen in welke app je de link wil openen. Dit gebeurt echter niet altijd. Soms speelt een video bijvoorbeeld af in de webpagina, terwijl je het liever in de losse YouTube-app wil openen.

Als je Open Link With installeert krijg je een extra optie in het delen-menu. Naast opties als Pushbullet en ‘Kopiëren naar klembord’ om de link ergens naar toe te sturen of te kopiëren, kun je kiezen voor Open Link With. Hiermee wordt het keuzemenu waarmee je een app kunt kiezen geforceerd. Je kunt er net als in het standaard keuzemenu voor kiezen links standaard in bepaalde apps te laten openen. In het instellingenmenu van de app kun je deze apps later weer aanpassen.

De app kan ook gebruikt worden om tussen apps te wisselen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om verschillende Twitter-apps te gebruiken en er zo tussen wisselen. Het is een bijzonder simpele app en het zal ook maar een kleine groep gebruikers aanspreken die deze optie mist in Android. Voor die enkelingen kan de app een uitkomst bieden.

Open Link With downloaden

Open Link With downloaden kan in de Play Store. De app is gratis, maar je moet wel minimaal Android 4.0.3 draaien. Ook vraagt de app om 1,6MB vrije ruimte.

Download Open Link With… in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's