Met Pattern Launcher open je je apps met patronen

Wouter Nijsen
29 juni 2015, 12:22
2 min leestijd
Met Pattern Launcher open je je apps met patronen

Pattern Launcher is een nieuwe launcher die op een aparte manier omgaat met de manier waarop je apps opent. De applicatie werkt namelijk met allerlei verschillende patronen.

Lees verder na de advertentie.

Dit kun je met Pattern Launcher

Aan launchers geen gebrek in Google Play, maar af en toe komt er eentje voorbij die de moeite van het proberen waard is. Pattern Launcher, dat sinds enkele dagen beschikbaar is, is daar een goed voorbeeld van. Dat komt voornamelijk door de manier waarop je apps opent. Zoals de naam van de launcher al doet vermoeden werkt Pattern Launcher met handige patronen.

Dat lijkt op het eerste gezicht wat ingewikkeld, maar werkt fijner dan je denkt. Een nadeel van het gebruik van patronen is dat je ze allemaal moet onthouden. Daar heeft Pattern Launcher echter een oplossing voor. Wanneer je namelijk een startpunt indrukt, zie je alle gekoppelde patronen naar de apps verschijnen. Zo kun je ze ten alle tijde snel openen.

Pattern Launcher kiest standaard de apps die je het meest gebruikt, maar uiteraard heb je ook de mogelijk om er zelf enkele toe te voegen. Dat doe je door de instellingen in te gaan  en een patroon te verzinnen, waarna je hier een applicatie aan kunt koppelen. Het is mogelijk om tot 72 verschillende applicaties van een patroon te voorzien. Probeer niet te veel apps te koppelen, want dat gaat ten koste van de overzichtelijkheid van Pattern Launcher.

Pattern Launcher voor Android downloaden

Ben je op zoek naar een toffe launcher, dan moet je Pattern Launcher dus zeker eens proberen. De app is via onderstaande link gratis te downloaden en krijgt al spoedig flink updates. Die zullen andere handige functies aan de app toevoegen. Patern Launcher is daarnaast slechts 1,5MB groot en vereist Android 4.1 of hoger voor de installatie.

Download Pattern Launcher in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu