De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Pinball Deluxe in de Android Market

Redactie
21 februari 2011, 15:20
1 min leestijd

Op zoek naar een leuk spelletje? In de Android Market is Pinball Deluxe verschenen. Het spelletje biedt drie verschillende tafels en heel erg veel opties. De thema’s van de drie tafels zijn: kermis, het heelal en onderwater. Vooral de eerste twee thema’s komen goed uit te verf in Pinball Deluxe. Tijdens het spelen zul je regelmatig leuke opties ontgrendelen, zoals minispellen en multiballen. Positief aan het spel is dat het gratis is en dat het rekening houdt met de grootte van het beeldscherm van je telefoon. Zelfs op de Samsung Galaxy Tab (resolutie: 600 bij 1024 pixels) ziet het spel er haarscherp uit. Pinball Deluxe draait op iedere telefoon met Android 2.1 of hoger.

Direct installeren? Ga naar de webversie van de Android Market en klik op ‘Install’. De applicatie wordt dan automatisch op jouw toestel geïnstalleerd. Surf je in de mobiele browser op je Android-telefoon? Klik dan hier om de applicatie rechtstreeks te installeren.

Lees verder na de advertentie.

Overigens zijn de afgelopen tijd meer interessante spellen in de Android Market verschenen. Zo zijn we erg enthousiast over Cargo! en Stupid Zombies. In Cargo! run je een fabriek en moet je zorgen dat goederen op de juiste plek worden gebracht. Stupid Zombies is nog net iets beter. In dit spel moet je zombies afschieten. Zorg dat je jouw projectielen op de juiste manier afvuurt en scoor zoveel mogelijk punten.

Heb jij een leuk spel gevonden in de Android Market? Laat het ons weten en wellicht plaatsen wij een bericht! Zo ontdekken nog meer gebruikers de parels in de Android Market.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu