Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Skype krijgt mogelijkheid om videoberichten op te slaan

Redactie
19 november 2015, 10:33
1 min leestijd
Skype krijgt mogelijkheid om videoberichten op te slaan

Skype heeft gisteren zijn Android-app geüpdatet met enkele handige nieuwe features. Zo kun je nu je chats beheren, foto’s delen in groepsgesprekken en videoberichten opslaan.

Lees verder na de advertentie.

Skype versie 6.11 heeft enkele nieuwe features die een welkome toevoeging zijn aan de communicatie-app. De Skype-update is sinds gisteren te downloaden in Google Play. Vorige maand werd de applicatie al eens vernieuwd; onderstaande video toont de belangrijkste veranderingen.

Videoberichten opslaan

skype-update

Het was al langer mogelijk in Skype om videoberichten te ontvangen of verzenden. Dankzij de Skype-update is het nu ook mogelijk deze verzonden en ontvangen videoberichten te bewaren. Skype heeft dit heel simpel gemaakt. Je hoeft alleen maar op het bericht te tikken dat je wilt bewaren om het op je telefoon op te slaan.

Verder heeft Skype meer mogelijkheden toegevoegd om chats te beheren. Zo kun je nu contacten en berichten verwijderen, maar ook een bericht aanmerken als gelezen. Als je een contact of chat langer ingedrukt houdt in ‘recente gebeurtenissen’ schakel je notificaties van deze persoon of de chat uit. Tot slot is het ook mogelijk om foto’s uit de galerij van je smartphone te delen met andere contacten in een groepsgesprek.

Download Skype in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu