De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Sla je favoriete Snaps op met Snapchat Herinneringen

Erwin Vogelaar
6 juli 2016, 20:26
2 min leestijd
Sla je favoriete Snaps op met Snapchat Herinneringen

Snapchat Herinneringen is een nieuwe functie voor de app waardoor je favoriete Snaps worden opgeslagen en je deze later kunt doorzoeken en opnieuw kunt delen.

Lees verder na de advertentie.

Snapchat Herinneringen

Snapchat rolt een nieuwe functie uit naar de app waardoor het mogelijk is om je favoriete apps op te slaan en later terug te zoeken en weer opnieuw in een Verhaal te zetten of op een andere manier te delen. Herinneringen werkt door na het maken van een Snap via een icoontje er voor te kiezen om de Snap op te slaan. De opgeslagen Snaps zijn vervolgens terug te vinden door in het hoofdscherm van Snapchat omhoog te swipen. Dan krijg je een volledig nieuw scherm te zien met al je opgeslagen foto’s en video’s.

De opgeslagen Snaps zijn goed doorzoekbaar. Zo kun je bijvoorbeeld op locatie zoeken en alle Snaps van die locatie terugvinden. Stel je bent op vakantie geweest, dan kun je dus die locatie invullen en alle Snaps van die reis oproepen. Vervolgens kun je de smartphone aan iemand anders geven zodat diegene door de Snaps heen kan swipen. Ben je bang dat diegene de verkeerde Snaps ziet? Dan zet je die Snaps gewoon in een apart mapje dat alleen voor jouw ogen bestemd is.

Snapchat staat bekend om het feit dat Snaps maar tijdelijk zijn. Zowel de Snaps die je verzendt als ontvangt bestaan maar eventjes en dan zijn ze verdwenen. Daar komt met Herinneringen dus een eind aan. Verwacht de functie echter niet direct op je Android-toestel, want Snapchat Herinneringen wordt de komende maanden uitgerold. Het kan dus nog even duren tot je zelf de nieuwe functie kunt gebruiken.

snapchat herinneringen

Snapchat downloaden

Handig is om altijd de nieuwste versie van de app te installeren. Dit kan door de app gratis in de Play Store te downloaden via onderstaande link.

Download Snapchat in Google Play (gratis)

Bron: The Verge
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu