De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Snapseed: populaire fotobewerkingsapp nu beschikbaar voor Android

Redactie
6 december 2012, 16:41
1 min leestijd
Snapseed: populaire fotobewerkingsapp nu beschikbaar voor Android

Snapseed, een zeer populaire fotobewerkingsapp voor de iPhone en iPad, is nu beschikbaar voor Android-toestellen. De fotobewerkingsdienst werd enkele maanden geleden door Google overgenomen en werkt nauw samen met de officiële Google+ app. Snapseed laat je complexe fotobewerkingsopdrachten met simpele vingerbewegingen uitvoeren.

Volgens Josh Haftel, directeur van Snapseed, moet de app meer professionaliteit en opties bieden dan huidige fotobewerkingsapps doen: “We zien een markt voor Snapseed, dat de lege plek tussen Instagram en Photoshop kan innemen. We wilden een tool maken waarmee je foto’s van hoge kwaliteit erg gemakkelijk kunt aanpassen.”

Lees verder na de advertentie.

Snapseed biedt onder andere features als auto correct, selective adjust en tune image aan. Met auto correct analyseert Snapseed de foto en past de app automatisch de kleuren aan, selective adjust is om zelf aan de slag te gaan met verschillende aanpassingen en via tune image heb je de mogelijkheid om de diepte, verzadiging en witbalans te controleren. Snapseed beschikt ook over een reeks filters (denk aan Instagram) die je over elkaar heen kunt leggen. Hierdoor zijn verschillende combinaties mogelijk, zoals een zwart-witte filter met een drama-filter die de foto ‘artistieker’ maakt.

Snapseed is te downloaden op Android-toestellen met Android 4.0 Ice Cream Sandwich en hoger.

Download: Snapseed (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu