Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Sonic & Sega All-Stars Racing verschijnt voor Android

Gijs Ettes
19 september 2013, 13:46
1 min leestijd
Sonic & Sega All-Stars Racing verschijnt voor Android
sonic & sega all-stars

Het beste alternatief voor Mario Kart is voor Android verschenen. Sonic & Sega All-Stars Racing is namelijk het dichtst dat je bij de pret van Mario Kart kunt komen op een Android-toestel, aangezien het zeer onwaarschijnlijk is dat Nintendo binnenkort zijn games op mobiele platformen gaat uitbrengen.

In Sonic & Sega All-Stars Racing heb je de beschikking over 13 populaire Sonic- en Sega-personages, waaronder natuurlijk Sonic, maar ook figuren als AiAi Uit Super Monkey Ball en B.D. Joe uit Crazy Taxi. Voor de duidelijkheid: op de consoles is  Sonic & Sega All-Stars Racing inmiddels niet meer de laatste versie. Dat is Sonic & Sega All-Stars Racing Transformed.

Lees verder na de advertentie.

Deze mobiele versie van het Sonic-racespel verscheen bovendien al in 2010 voor iOS (zoals in onderstaande trailer is te zien), maar dat mag de pret op Android-toestellen natuurlijk niet drukken. Het spel is nog steeds erg leuk.

De racegame speelt namelijk vrij goed, als je er geen hekel aan hebt om je game eventueel via een touchscreen te besturen natuurlijk. Het enige echte minpunt van Sonic & Sega All Stars Racing is waarschijnlijk de niet echt fantastische beeldkwaliteit. Deze doet namelijk eerder denken aan de Nintendo DS-versie van het spel dan aan de versie die voor de andere grote spelcomputers is verschenen.

Voor iets minder dan 2 euro krijg je echter een prima racespel dat je met vier mensen tegelijkertijd kunt spelen.

Download: Sonic & Sega All-Stars Racing (€1,85)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu