Dit is er nieuw in de Swype-update voor Android
Swype Keyboard

Swype Keyboard

€ 1,13

Nuance heeft een update uitgebracht voor zijn voorspellende toetsenbord Swype. In de nieuwe versie kun je eindelijk een nummerrij boven de toetsen zetten. Ook voorspelt het toetsenbord eindelijk emoji en zijn er verbeteringen aan de technische kant doorgevoerd.

Update biedt Swype nummerrij

Swype Keyboard heeft een grote update gekregen. Naast verbeteringen aan de voorspellingen onder de motorkap zijn er ook een paar nieuwe features in de app gebouwd. Vooral de voorspellingen voor het vegen van woorden zijn flink verbeterd. Ook kun je nu de zogeheten secondaries verbergen, de snelkoppelingen die verbonden zitten aan de Swype-knop linksonder. Deze snelkoppelingen laten je bijvoorbeeld alles selecteren, of kopiëren en plakken.

Andere toetsenbord-apps gaven je al langer de mogelijkheid, maar je kunt nu eindelijk een nummerrij boven het toetsenbord zetten. De woordvoorspelling van de app is daarnaast verbeterd en kan nu veelgebruikte woorden voorspellen waar cijfers in zitten. Verder kan Swype nu automatisch emoji voorspellen in zinnen waar je normaal gesproken vaak een emoticon gebruikt.

Swype was een van de eerste toetsenbord-apps die vegen om te typen aanbood. De app werd voorheen alleen met specifieke smartphones meegeleverd, maar werd in 2013 in de Play Store gezet voor alle andere toestellen. De app wordt niet zo vaak bijgewerkt als concurrerende toetsenborden zoals SwiftKey of Gboard, maar is wel één van de populairste als het gaat om vegen om te typen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Swype Keyboard downloadenhttp://androidplanet.nl/

De proefversie van Swype Keyboard is via onderstaande link gratis te downloaden uit de Play Store. Hiermee kun je het toetsenbord 30 dagen gratis gebruiken. Na de testperiode kun je de volledige versie van Swype Keyboard aanschaffen voor 1,13 euro.

Download Swype Keyboard (trial) in Google Play (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.