Verhalende point-and-click-game The Wolf Among Us nu te downloaden

Redactie
29 oktober 2014, 18:11
1 min leestijd
Verhalende point-and-click-game The Wolf Among Us nu te downloaden
The Wolf Among Us

De gerespecteerde gameontwikkelaar Telltale Games heeft enkel uitstekende titels op zijn naam staan. Eén van die titels is The Wolf Among Us, een verhalende point-and-click-game gebaseerd op de Amerikaanse stripboekenreeks Fables. De game combineert de uitstekende verhaalvertelling, emotionele keuzes en hartverscheurende dilemma’s met een duistere film noir-achtige setting.

In The Wolf Among Us bestuur je protagonist Bigby Wolf door op mensen of objecten te klikken. Deze besturing is uitstekend geschikt voor Android-smartphones en -tablets, want de besturing is enorm gemakkelijk en vergt niet veel variatie. In The Wolf Among Us draait het, zoals bij vele point-and-click-games, om het verhaal en de keuzes die je maakt.

Telltale Games heeft ook de games van The Walking Dead op zijn naam staan. Mocht je van die games hebben genoten, dan kun je The Wolf Among Us echt niet laten liggen.

Lees verder na de advertentie.

The Wolf Among Us trailer

Download

The Wolf Among Us is gratis in Google Play te downloaden voor apparaten met Android-versie 2.3 en hoger. Het eerste deel van de game is gratis, en andere vier delen kunnen apart worden gekocht voor 3,65 euro per onderdeel of 10,96 euro voor alle vier de delen.

Download The Wolf Among Us in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu