Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Update Spotify brengt afspeelknoppen naar notificatiebalk

Redactie
21 juni 2013, 17:08
1 min leestijd
Update Spotify brengt afspeelknoppen naar notificatiebalk
Spotify

De Android-app van Spotify heeft vrijdag een update gekregen die de langverwachte afspeel- en bestuurknoppen naar de notificatiebalk brengt. Door naar beneden te swipen kun je de notificatiebalk bekijken, waarna Spotify – als de app geactiveerd is – de knoppen laat zien. Hiermee kunnen gebruikers snel tussen nummers wisselen en bekijken welk nummer op dat moment speelt. De functie is vooralsnog alleen beschikbaar voor Android 4.1-toestellen en hoger en kan gratis in de Play Store worden gedownload.

De nieuwe afspeelknoppen zijn niet het enige dat is verbeterd. De update brengt ook een reeks aan bugfixes die onder andere de prestaties van Radio verbetert en de problemen met de Facebook-login verhelpt. Daarnaast is ook het witte scherm-probleem opgelost en is Pink Floyd aan de bibliotheek van de sociale online muziekdienst toegevoegd.

Lees verder na de advertentie.

De app van Spotify is alleen te gebruiken in combinatie met een premium abonnement van 9,99 euro per maand. Als je een premium abonnement hebt, kun je met je gebruikersnaam en wachtwoord inloggen en vervolgens muziek streamen, afspeellijsten maken en zelfs muziek offline op je toestel opslaan.

Download: Spotify voor Android (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu