De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Wally: fraaie wallpaper-app met Android L-design

Redactie
16 september 2014, 16:51
1 min leestijd
Wally: fraaie wallpaper-app met Android L-design
wally

Wally is een wallpaper-app die al van het Android L-design is voorzien. De app gebruikt Wallhaven als bron, een website waar mensen die dol zijn op wallpapers hun mooiste collecties tonen.

Wally biedt een fraaie interface waar je door wallpapers kunt bladeren. Je kunt de wallpapers die je leuk vindt lokaal opslaan en direct als achtergrond instellen. Het is daarbij mogelijk om op resolutie te zoeken, waarbij je precies de juiste achtergrond voor het scherm van jouw apparaat kunt uitzoeken.

Lees verder na de advertentie.

Wally wallpapers

In het kleurrijke menu van Wally vind je opties voor de meest populaire wallpapers, om naar wallpapers te zoeken, om willekeurige wallpapers te tonen en naar jouw favorieten te gaan. Als je op een wallpaper drukt, vind je meer informatie als de resolutie, categorie en maker, en kun je direct een actie ondernemen.

De laatste update zorgt er tevens voor dat er “minder billen verschijnen in de SFW-categorie”. SFW staat voor suitable for work, de tegenhanger van not suitable for work (NSFW), waar je pikante wallpapers kunt vinden.

Download

Wally is gratis in Google Play te downloaden voor apparaten met Android-versie 4.0 en hoger

Download Wally in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu