De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Wemple Weather is de mooiste weer-app voor je Android

Wouter Nijsen
6 mei 2015, 17:06
1 min leestijd
Wemple Weather is de mooiste weer-app voor je Android

Wemple Weather is een nieuwe weer-app die zich kenmerkt door het prachtige uiterlijk. Daarnaast zit de applicatie vol met informatie.

Lees verder na de advertentie.

Bekijk het weer met Wemple Weather

Aan weer-apps geen gebrek in Google Play, maar Wemple Weather is er eentje die zeker de moeite waard is. Dat komt voornamelijk door het feit dat de app er schitterend uitziet. Wemple Weather past namelijk op fraaie wijze het Material Design van Android 5.0 (Lollipop) toe. Dat zie je vooral terug aan de felle kleuren, de overzichtelijke interface en vloeiende animaties. Daarmee lijkt Wemple wel behoorlijk op Googles eigen Nieuws en Weer-app.

Zoals een goede weer-app betaamt, zit Wemple Weather vol met handige  informatie. De app zoekt automatisch naar je huidige locatie, al kun je zelf ook plekken toevoegen. Op basis daarvan geeft Wemple Weather uitgebreide weersinformatie.

Zo zie je in een oogopslag hoe het weer er voor de komende uren uit ziet, en of het de aankomende dagen gaat regenen. Met het uitklapmenu linksboven kun je diverse zaken aanpassen en onder meer aangeven wanneer de app nieuwe informatie moet ophalen.

Wemple Weather voor Android downloaden

Wemple Weather is dus zeker de moeite waard en verder gratis via de link hieronder te downloaden. Voor de installatie heb je 6,8MB aan vrije opslag en Android 4.0 of nieuwer nodig.

Download Wemple Weather in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu