Huawei Watch 3 Pro Classic

Huawei Watch 3 Pro Classic

1/6

Pluspunten

  • Batterijduur van zo'n twee weken
  • Prachtig amoled-scherm met hoge resolutie
  • Veel sensoren aan boord voor allerlei inzichten

Minpunten

  • Harmony OS biedt nog weinig applicaties
  • Adviesprijs is aan de hoge kant

Huawei Watch 3 Pro Classic

De Watch 3 Pro Classic is een complete, stijlvolle smartwatch van Huawei. Het horloge werd gepresenteerd in 2021, heeft een lange accuduur en draait op Huawei’s Harmony OS. Je leest hier wat je allemaal kunt verwachten van de Watch 3 Pro Classic.

Lees verder na de advertentie.

Stijlvol en veelzijdig

De Huawei Watch 3 Pro Classic is een stijlvol horloge, dat bomvol zit met handige functies. Hij is geschikt om mee te sporten, maar staat ook goed in combinatie met een strakke outfit. Het horloge beschikt over alle functies die je van een smartwatch verwacht.

Het horloge is beschikbaar in slechts één formaat: 46mm. Hierdoor staat hij minder mooi bij mensen met een smalle pols. De kast is gemaakt van titanium en het horloge wordt standaard geleverd met een donkerbruin-leren bandje. Je kunt altijd andere bandjes los bestellen, mocht je er eentje extra willen hebben of als ‘ie versleten is.

Omdat de kast gemaakt is van titanium zal je niet snel last hebben van krassen of deuken. Dat is prettig, aangezien je je horloge waarschijnlijk de hele dag draagt. Of zelfs ook ’s nachts, aangezien de Watch 3 Pro Classic je slaapritme kan bijhouden.

Huawei Watch 3-family
Huawei Watch 3-familie

Accuduur van zo’n twee weken

De Huawei Watch 3 Classic heeft een batterij die tot wel twee weken meegaat. Dat is een stuk langer dan veel andere smartwatches. Dat is een groot pluspunt van het eigen besturingssysteem (waarover hieronder meer). Het horloge heeft een scala aan handige sensors, die je gezondheid gedurende die 14 dagen bewaken. Denk aan een hartslagsensor en een sensor die het zuurstofgehalte in je bloed meet.

Je bestuurt de Watch 3 Pro Classic het meest via het touchscreen. Er is wel een digitale kroon aanwezig aan de zijkant, waarmee je makkelijk en snel door de menu’s scrollt.

Ook voorzien van Harmony OS

De Watch 3 draait op het zelf ontwikkelde Harmony OS. Het besturingssysteem is voortaan op alle slimme producten van Huawei te vinden. Naast dit prachtige horloge kun je ook denken aan de andere smartwatches en wearables, maar ook tablets en natuurlijk smartphones.

Huawei is bezig om ervoor te zorgen dat de eigen applicatiewinkel volstroomt met applicaties geschikt voor Harmony OS, maar dat kost veel tijd. Enkele populaire applicaties zijn al wel te gebruiken, maar bij lange na niet alles. Voor een horloge is dat wat minder van belang dan bij een smartphone, maar het is nog lang niet op het niveau van Wear OS (Google) of Tizen OS (Samsung)

Huawei Watch 3-family
Huawei Watch 3-familie

Prijs en verkrijgbaarheid Huawei Watch 3 Pro Classic

De Watch 3 Pro Classic werd in de markt gezet voor de adviesprijs van 499 euro.
Bestel de Huawei Watch 3 Pro Classic bij Belsimpel

Dit is niet de enige smartwatch van Huawei. Benieuwd wat het bedrijf nog meer te bieden heeft? Bekijk dan de Huawei Watch 3 Elite, de Huawei Watch 3 Active, de Huawei Watch 3 Pro Classic en de Huawei Watch 3 Pro Elite eens. Meer weten over wearables in het algemeen? Bekijk dan onze uitgebreide pagina!

Huawei Watch 3 Pro Classic

Huawei Watch 3 Pro Classic prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen Huawei Watch 3 Pro Classic prijzen. Bekijk alle Huawei producten.

Alle Huawei producten

Lees verder na de advertentie.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's