Motorola Moto E20

Motorola Moto E20

1/8

Pluspunten

  • Spotgoedkoop qua aanschaf
  • Relatief grote batterij
  • Voorzien van vingerafdrukcanner

Minpunten

  • Krijgt geen Androidupdates
  • Trage hardware

Prijzen vergelijken

Abonnement v.a.

€ 10,- p/m

Met abo

Los nieuw v.a.

€ 99,-

Los toestel

De Motorola E20 heeft een adviesprijs van slechts 100 euro en is half september 2021 gepresenteerd. Het toestel is voorzien van Android 11 Go, bevat drie camera’s en is spatwaterdicht. Alles weten over dit toestel, lees dan snel verder!

Lees verder na de advertentie.

Motorola Moto E20 specificaties: goedkoop

Motorola heeft de Moto E20 op de markt gezet voor 100 euro en daarvoor krijg je natuurlijk geen krachtige smartphone met een set goede camera’s en enorme accu. Toch biedt de Motorola Moto E20 relatief veel waar voor zijn geld. Het scherm van 6,5 inch heeft een magere resolutie van 1600 bij 720 pixels. Dat zorgt ervoor dat alles er soms toch niet heel scherp uitziet. De frontcamera van 5 megapixel is te vinden in de waterdruppelnotch bovenaan het display.

Motorola Moto E20

Aan de binnenzijde vinden we een eenvoudige processor van fabrikant Unisoc en er is 2GB werkgeheugen aanwezig. Het opslaggeheugen bedraagt 32GB en is dankzij een geheugenkaartslot makkelijk en betaalbaar uit te breiden. De Moto E20 beschikt over een goedkope spatwaterdichte behuizing gemaakt van plastic. In het Motorola-logo op de achterzijde is ook de vingerafdrukscanner verwerkt.

Android 11 Go, maar weinig updates

Motorola Moto E20

De fabrikant levert dit betaalbare toestel met de Go-variant van Android 11. Dat is een afgeschaafde versie van het bekende besturingssysteem, dat daardoor relatief vlot werkt in combinatie met de magere hardware. Android Planet heeft ook navraag gedaan over het updatebeleid, maar dat is eveneens mager. Androidupdates komen er niet, wel kun je rekenen op twee jaar beveiligingspatches.

De batterij heeft een capaciteit van 4000 mAh en laad je op via de usb c-poort aan de onderzijde. Dat gaat met maximaal 10 Watt, waardoor de hele accu vullen wat lang duurt. Selfies maak je in een resolutie van maximaal 5 megapixel. Op de achterkant vind je nog eens twee simpele camera’s. Eentje van 13 megapixel voor de kiekjes en een dieptesensor voor portretfotografie.

Motorola Moto E20 prijs en release

De Motorola Moto E20 is gepresenteerd op 15 september 2021 en lag vanaf oktober dat jaar in de winkels. De adviesprijs van het toestel (verkrijgbaar in het groen en grijs) bedraagt 99,99 euro. Vind je Motorola wel een interessant merk, maar zoek je net iets met meer kracht? Bekijk dan bijvoorbeeld eens de Motorola G10 of Moto G30.

Motorola Moto E20

Motorola Moto E20 prijzen vergelijken

Bekijk product

Abonnement v.a.

€ 10,- p/m

Met abo

Los nieuw v.a.

€ 99,-

Los toestel

Lees verder na de advertentie.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's