Krijgt jouw telefoon een Android-update? Check het in ons overzicht – week 15

Colin Baak
14 april 2023, 17:13
3 min leestijd
Krijgt jouw telefoon een Android-update? Check het in ons overzicht – week 15

Het weekend staat weer op het punt van beginnen en dus is het tijd voor het Android update-overzicht van Android Planet. Ook deze week hebben we alle updates die uitgerold zijn weer voor je op een rij gezet. Zo krijgt een smartphone uit 2019 nu de Android 13-update, weet jij welke?

Lees verder na de advertentie.

Het Android-beveiligingsupdate overzicht van week 15 – 2023

Android Planet houdt je dagelijks op de hoogte over smartphones die updates ontvangen. Meestal gaat het dan om toestellen die een versie-update krijgen, bijvoorbeeld als ze naar Android 12 of Android 13 bijgewerkt worden.

Wil je weten wanneer jouw telefoon zo’n update krijgt? Neem dan een kijkje in ons Android 12 update-overzicht of Android 13-update-overzicht. Hier houden we heel precies bij welke smartphones wanneer een Android-versie-update krijgen.

Naast versie-updates zijn er ook beveiligingsupdates. Deze zijn minder spectaculair (omdat ze geen nieuwe functies toevoegen), maar minstens zo belangrijk. Veiligheidsupdates zorgen er namelijk voor dat je toestel veilig blijft door kwaadaardige zaken als adware, malware en andere virussen buiten de deur te houden. Fabrikanten brengen beveiligingsupdates het hele jaar door uit. Voor de volledigheid verzamelen we deze daarom in dit overzicht.

Fairphone

Google

Google Pixel 7 (Pro) review

Motorola

Motorola ThinkPhone officieel onthuld

Nokia

  • Nokia T20 – Beveiligingsupdate maart 2023
Nokia T20

Samsung

Samsung Galaxy A54 review

Xiaomi

Xiaomi Mi 11 – Android 13 met MIUI 14-schil

Mijn smartphone staat er niet tussen, en nu?

Geen zorgen! Het is heel goed mogelijk dat jouw toestel niet in de lijst staat. Android-updates rollen gedurende het hele jaar door uit, dus misschien staat ‘ie er in de volgende editie wel bij.

Zelfs als je smartphone wél in het overzicht staat, moet je misschien nog even geduld hebben. Meestal duurt het een paar dagen tot een week voordat een nieuwe Android-update alle exemplaren heeft bereikt.

Wil je op de hoogte blijven van het volgende overzicht met Android-updates? Volg Android Planet dan via de officiële app, of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Maak je geen zorgen: het is gratis.

Tot slot willen we de lezers bedanken. Dit overzicht kunnen we namelijk niet maken zonder jullie handige tips. Daarover gesproken: heb jij een update ontvangen, maar staat ‘ie niet in de lijst? Laat het dan even weten in de reacties onder dit artikel. Dan voegen wij de update toe.

Bedankt voor de tips: Gerrit, Geert, Robert-Jan, Guido, John, Georg & Herman

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Fairphone 3
Fairphone 3

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu