Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Motorola One Macro

Dit moet je weten over de Motorola One Macro

De One Macro van Motorola zag het levenslicht in oktober 2019. Het toestel valt in de One-lijn van de fabrikant en de focus is macrofotografie. Daarvoor is er een speciale camera aanwezig. Daarmee maak je scherpe foto’s van objecten die slechts enkele centimeters van de lens verwijderd zijn.

Overige specificaties bestaan onder ander uit een 4000 mAh-accu, vlotte vingerafdrukscanner en 6,2 inch-scherm. De Motorola One Macro concurrent met onder andere met de Xiaomi Mi A3 en Nokia 6.2.

Pluspunten Motorola One Macro

  • Aparte camera voor macrofoto’s
  • Grote accu die snel weer vol is
  • Adviesprijs van 199 euro

Minpunten Motorola One Macro

  • Lage resolutie voor grootte van scherm
  • Geen nfc

Betaalbare instapper

Motorola heeft het toestel uitgerust met een scherm van 6,2 inch. Wel is de resolutie wat laag met 1520 bij 720 pixels. Daardoor ziet bijvoorbeeld tekst er wat korrelig uit. Aan de bovenkant van het scherm is een kleine inkeping aanwezig, die plaats biedt voor de 8 megapixel-selfiecamera.

Motorola One Macro

Op de achterkant zijn drie camera’s te vinden, net als de vingerafdrukscanner. Het toestel is voorzien van een usb-c-poort en ook een koptelefoonaansluiting is aanwezig. De accu heeft een capaciteit van 4000 mAh en daardoor gaat ‘ie lekker lang mee. Snelladen ontbreekt helaas.

Er is 4GB werkgeheugen aanwezig en de processor is de MediaTek P70. Dit is een niet al te krachtige chip, die echter prima prestaties levert voor social media-apps, Netflix en een simpele game. Tot slot is de opslag van 64GB makkelijk uit te breiden met een micro-sd-geheugenkaartje.

Drie camera’s op achterkant

Motorola One MacroDe adviesprijs bedraagt 199 euro. Op de achterkant van dit toestel vind je drie camera’s. De primaire variant schiet plaatjes van 13 megapixel. De tweede camera slaat diepte-informatie op. Dat wordt gebruikt bij het maken van een portetfoto. Daarbij is het onderwerp scherp, terwijl de achtergrond vaag is.

Dankzij de derde camera heet het toestel de One Macro. Deze variant schiet namelijk scherpe plaatjes van dichtbij. Het gaat dan om producten die enkele centimeters van de lens verwijderd zijn. Denk bijvoorbeeld aan een plant, insect of ander klein object. De smartphone wordt geleverd met Android 9.0 (Pie). Motorola voert nauwelijks wijzingen door in Android, waardoor je een bijna kale versie van het mobiele besturingssysteem hebt.

Motorola One Macro release en prijs

De Motorola One Macro is vanaf begin november 2019 verkrijgbaar in Nederland voor een adviesprijs van 199 euro. Je hebt de keuze uit de kleuren donkerblauw en paars.

Deze smartphone koop je als je…. op zoek bent naar een betaalbaar toestel met extra focus op fotografie van dichtbij.

Motorola One Macro prijzen en aanbiedingen

Bekijk hieronder de meest scherpe Motorola One Macro aanbiedingen van dit moment.

Laatste berichten

Motorola One Macro met speciale camera nu te koop voor 199 euro

Motorola One Macro met speciale camera nu te koop voor 199 euro

Deals De Motorola One Macro, een budgetsmartphone met een speciale camera voor macrofotografie, is nu in Nederland verkrijgbaar. De telefoon heeft een adviesprijs van 199 euro en beschikt ook over een grote accu en redelijk krachtige hardware.
Motorola kondigt betaalbare Moto G8 Plus en Moto E6 Play aan

Motorola kondigt betaalbare Moto G8 Plus en Moto E6 Play aan

Nieuws Motorola heeft de Moto G8 Plus aangekondigd, een middenklasser met driedubbele camera en forse accu. Ook de Moto E6 Play is onthuld, die net geen honderd euro kost.
Motorola One Macro officieel: perfect voor foto’s van dichtbij

Motorola One Macro officieel: perfect voor foto’s van dichtbij

Nieuws Motorola heeft zojuist officieel de doeken van de One Macro gehaald. Het toestel is voorzien van een heuse macrocamera. Daardoor kun je scherpe foto's maken van objecten die heel dichtbij zijn.
‘Motorola kondigt volgende week smartphone met macrocamera aan’

‘Motorola kondigt volgende week smartphone met macrocamera aan’

Nieuws Motorola kondigt mogelijk volgende week een smartphone aan die beschikt over een macrocamera. Hiermee kun je scherpe beelden van heel dichtbij maken.
‘Motorola werkt aan One Macro, dit zijn de eerste specificaties’

‘Motorola werkt aan One Macro, dit zijn de eerste specificaties’

Nieuws Motorola bracht al verschillende smartphones uit in de One-reeks en zou van plan zijn een nieuw toestel uit te brengen dat zich richt op macrofotografie. De eerste foto en diverse specificaties van de telefoon zijn online verschenen.
Sim only keuzehulp

Download onze app

Download onze app