Download: fraaie wallpapers van de aanstaande Nexus-toestellen

Wouter Nijsen
2 augustus 2016, 13:34
1 min leestijd
Download: fraaie wallpapers van de aanstaande Nexus-toestellen

Google onthult pas later dit jaar zijn nieuwe Nexus-toestellen, maar je kunt nu al aan de slag met de officiële wallpapers. Zo krijg je alvast een voorproefje van de smartphones.

Lees verder na de advertentie.

Download de Nexus wallpapers

Android Police heeft enkele wallpapers van de aanstaande Nexus-toestellen gepubliceerd, die je via deze link kunt downloaden. De wallpapers zijn behoorlijk divers en ogen kleurrijk. Houd er rekening mee dat de achtergronden elk meerdere MB’s groot zijn, dus het is verstandig om ze via een wifi-verbinding te downloaden.

De afgelopen weken is al het een en ander over de nieuwe Nexus-toestellen gelekt, maar heel veel weten we nog niet. Wel is duidelijk dat ze dit jaar worden gemaakt door HTC en er weer twee toestellen verschijnen. Het 5 inch-toestel, die de codenaam ‘Sailfish’ heeft, heeft naar verluidt een full-hd-scherm en wordt aangedreven door een Snapdragon 820-chip met 4GB RAM, 32GB opslag, 2770 mAh-accu en een usb-c-poort.

De grotere ‘Marlin’ heeft waarschijnlijk een 5,5 inch-QHD-scherm (2560 bij 1440 pixels), Snapdragon 821-chip, 4GB RAM, 32GB opslagruimte en een 12 en 8 megapixel-camera aan respectievelijk de achter- en voorkant.

Google heeft zich nog niet uitgelaten over de nieuwe Nexus-toestellen, maar daar komt de komende maanden verandering in. Mogelijk onthult het bedrijf – net als vorig jaar – de nieuwe telefoons tijdens een evenement in september, waar Google ook andere aankondigingen doet.

Lees het laatste nieuws over Google

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu