Acer Liquid E600: goedkoop 4G-toestel deze week verkrijgbaar

Acer Liquid E600Vanaf deze week is het nieuwe budgettoestel Acer Liquid E600 verkrijgbaar. Het toestel kost los zo’n 180 euro en biedt 4G-ondersteuning, waardoor het met de snelste netwerken te gebruiken is. De Liquid E600 heeft prima specificaties en een groot 5 inch-scherm. Het toestel draait uit de doos Android 4.4 (KitKat) en wordt aangedreven  door een snelle 1,2 GHz quadcore-processor  (Qualcomm Snapdragon 400) en 1GB aan werkgeheugen.

De specificaties en het grote 5 inch-scherm maken de Liquid E600 voor veel mensen interessant. Houd er wel rekening mee dat de schermresolutie relatief laag is. Met  854 bij 480 pixels zijn afzonderlijke pixels duidelijk te onderscheiden.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Onder de motorkap

Liquid E600Onder de motorkap bevindt zich 4GB aan opslagruimte. Met de installatie van het besturingssysteem en de diverse voorgeïnstalleerde apps zul je dus al snel een geheugenkaartje moeten aanschaffen om ook apps, games en multimedia te kunnen downloaden.

De Liquid E600 heeft wel een prima 8 megapixel-camera en een 2 megapixel-camera frontcamera. Hiermee is het toestel geschikt voor het maken van mooie foto’s en snelle selfies. Video’s worden geschoten in 1080p en ogen vloeiend en scherp. De 2500 mAh-batterij staat garant voor ongeveer een dag normaal gebruik.

Acer Liquid E600 kopen

De Acer Liquid E600 koop je los  voor zo’n 180 euro. In combinatie met een abonnement haal je de smartphone gratis in huis, zoals je ziet  in het overzicht hieronder. De aanbiedingen en abonnementen worden dagelijks bijgewerkt, zodat je nooit te veel betaalt.

Het laatste nieuws over Acer

Hieronder lees je de laatste nieuwsberichten met betrekking tot Acer. Op zoek naar een ander Acer-model? Kijk dan in het overzicht van Acer Android Smartphones.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.