De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Deze maand op Android Planet: je smartphone in het verkeer

Thomas Haenen
1 oktober 2018, 14:41
2 min leestijd
Deze maand op Android Planet: je smartphone in het verkeer

Android in het verkeer: een gevoelige zaak. Want zo’n smartphone onderweg is natuurlijk heel handig, maar hoe gebruik je ‘m veilig? Deze maand zetten we alle tips op een rijtje voor je.

Lees verder na de advertentie.

Android in het verkeer maandthema

We houden je natuurlijk al dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws, maar op Android Planet duiken we ook geregeld de diepte in. Iedere maand zetten we daarom een nieuw thema centraal, en bieden we je tips, achtergrondverhalen en interviews rondom dat thema.

Deze maand gaan we dieper in op Android in het verkeer. Eigenlijk mag je je smartphone natuurlijk niet in de auto gebruiken, en vanaf volgend jaar volgt er ook nog eens een fietsverbod. Maar met diensten als Android Auto en apps als Samsungs In-Traffic Reply zijn er steeds meer opties om je smartphone veilig(er) onderweg te gebruiken.

Natuurlijk zijn er ook genoeg situaties waarin je smartphone onderweg wél wat toevoegt. In het openbaar vervoer bijvoorbeeld, zodat je voor je vertrek checkt of de trein vertraging heeft. En natuurlijk kun je leuke nieuwe wandelroutes ontdekken met je telefoon. Later deze maand werpen we een blik op deze handige apps voor onderweg.

Of je je smartphone nou op de fiets, in de auto, te voet of in de trein checkt: er zijn altijd wel apps, tips, diensten en accessoires die je op weg helpen. Deze maand lees je er alles over op Android Planet.

Houd ons dus in de gaten, schrijf je in voor onze nieuwsbrief of download de gratis Android Planet-app om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste artikelen.

Wat mogen we niet missen?

Zijn er onderwerpen die we volgens jou absoluut niet mogen overslaan deze maand, of heb je alvast een suggestie voor een volgend maandthema? Laat het ons dan weten in een reactie onder dit bericht, of stuur een mailtje naar redactie@androidplanet.nl.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu