Android Planet-adventskalender (3 december): win een CAT S42H+ t.w.v. 300 euro!

Redactie
3 december 2021, 15:01
2 min leestijd
Android Planet-adventskalender (3 december): win een CAT S42H+ t.w.v. 300 euro!

Dag nummer drie en weer een mooi prijsvakje open in de Android Planet-adventskalender! Maak nu kans op een CAT S42H+, een smartphone ter waarde van 300 euro.

Lees verder na de advertentie.

Android Planet-adventskalender 2021

Als trouwe lezer had je er misschien al op gehoopt, maar inderdaad ook dit jaar is er weer een grootste Android Planet-adventskalender. Natuurlijk kun je ook als nieuwe lezer een kansje wagen, want we hebben heel wat prijzen weg te geven!

Van woensdag 1 tot en met vrijdag 24 december maak je namelijk elke werkdag kans op een prijs! Dat betekent dat we aankomende weken minimaal 18 cadeaus weggeven. Antwoorden op veel gestelde vragen kun je in het hoofdoverzicht vinden. Vandaag kun je een CAT S42H+ winnen!

De gekozen winnares is Judith uit Almere. Gefeliciteerd en veel plezier met je prijs!

Vrijdag 3 december: CAT S42H+ ter waarde van 300 euro

In april verscheen deze rugged CAT-smartphone met een hele stevige behuizing. Zo heb je een stof- en waterbestendige IP69-beschermingsklasse, waardoor je de smartphone in vrijwel alle omgevingen zorgeloos kunt gebruiken.

De CAT S42H+ is een toestel dat tegen een stootje kan. En dat mag je letterlijk nemen, omdat deze beschermd is tegen valschade van tot wel 1,8 meter hoog. Tot slot heb je – ook niet onbelangrijk – een antimicrobiële bescherming, zodat je geen ziekteverwekkers met het toestel meedraagt.

Het toestel heeft verder een compact 5,5 inch-scherm, vlotte quadcore-processor en een accu die lang meegaat. Ook kun je de opslagruimte uitbreiden (via micro-sd-) én een tweede simkaart in de telefoon kwijt.

Voor deze winactie willen we CAT bedanken, die de CAT S42H+ hebben gesponsord! De adviesprijs van deze smartphone bedraagt 300 euro.

Meedoen is helaas niet meer mogelijk. Maar elke werkdag rond 15.00 uur plaatsen we een nieuwe winactie. Klik hier voor welke actie vandaag loopt.

Hoe maak ik kans op de prijs?

Vanaf 1 december verschijnt er elke werkdag een nieuwsbericht op Android Planet en opent er tegelijk een vakje in onze kalender! Zo weet je waar je die dag kans op maakt en hoe je mee kunt doen. In het artikel vind je een link naar een Google-formulier, waarin we je een paar vragen stellen zoals je naam en e-mailadres. Zodra je je inschrijft doe je mee!

Alle informatie op een rij

Meer weten over deze Android Planet-winmaand? Bekijk dan onze speciale Android Planet-adventskalender 2021-actiepagina. Daar vind je de kalender, volledige lijst van winnaars en winnaressen en natuurlijk alle veelgestelde vragen en antwoorden op een rij.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu