De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Cabster: het nieuwe taxirijden snel en eenvoudig (advertorial)

Redactie
12 juni 2012, 15:44
2 min leestijd

(Adv.) Vanaf vandaag 12 juni is taxirijden in Nederland nooit meer hetzelfde. Cabster start met een landelijke online taxidienst die veilig, snel en gemakkelijk is. Je bestelt een taxi via de app, weet vooraf wat de kosten zijn en rekent af via creditcard of bankoverschrijving. Cabster rijdt met meer dan 5.000 gecertificeerde taxi’s en is altijd dichtbij. Er is één helder landelijk tarief, altijd op basis van de kortste route. Zo is er nooit onenigheid over de ritprijs of dure omwegen. Bonnetjes bewaren is ook verleden tijd, want Cabster houdt alles voor je bij. Je kunt zelfs vooraf ritten inplannen. De Cabster-taxi is ‘powered by Connexxion‘ en te bestellen via de website of via de iPhone– en Android-app.

Cabster werkt alleen met gecertificeerde taxichauffeurs van Connexxion en haar taxipartners. Hoe werkt het? Via de app of de website kies je de optie ‘Taxi aanvragen’. Je geeft het ophaaladres en de bestemming aan en vult het gewenste tijdstip en het aantal mensen in. Cabster toont je meteen de ritdetails en de kosten. Ben je akkoord, dan betaal je met een creditcard of eenmalige machtiging en de rit is geboekt. Eén uur voor de rit krijg je een herinnering dat Cabster onderweg is. Je kunt Cabster tot 14 dagen voorafgaand aan je rit boeken. Mocht een rit worden geannuleerd of niet uitgevoerd, dan stort Cabster het reeds betaalde bedrag automatisch binnen 24 uur terug. Heb je direct een taxi nodig, dan kan dat ook: binnen uiterlijk 30 minuten (maar vaak ook veel sneller) staat de taxi voor de deur.

Lees verder na de advertentie.

Cabster is erg handig voor zakelijke ritten, omdat alle ritgegevens meteen worden vastgelegd en er vooraf inzicht is in de kosten. Je hoeft zelfs geen bonnetje meer aan de chauffeur te vragen, want alles is online te raadplegen, inclusief geplande en reeds gemaakte ritten. Je kunt de ritten exporteren naar een Excel-spreadsheet voor de administratie. Met een gezamenlijk bedrijfsaccount kunnen meerdere werknemers de taxi pakken, zonder gedoe met contant geld.

Zo geeft Cabster invulling aan het nieuwe taxirijden: online gemak, direct bestellen en vooraf zekerheid over de kosten.

Meer info: Cabster | Downloaden: Cabster (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu