De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Tip: Chromecast in de aanbieding voor 24,95 euro

Redactie
18 juni 2015, 9:55
1 min leestijd
Tip: Chromecast in de aanbieding voor 24,95 euro

Koopjessite iBood heeft vandaag een leuke Chromecast aanbieding. De slimme hdmi-stick kost tijdelijk 24,95 euro, waar je normaal gesproken 35 euro betaalt. Wel rekent iBood 5,95 euro verzendkosten, dus het is slim om meerdere dongles tegelijk aan te schaffen.

Lees verder na de advertentie.

Chromecast aanbieding bij iBood

chromecast aanbieding

De Chromecast aanbieding geldt voor maximaal 4 exemplaren per persoon. In totaal kun je dus 34 euro besparen als je gebruikmaakt van de actie. Op deze pagina kun je de aanbieding bekijken en eventueel een bestelling plaatsen. Meer over de slimme hdmi-stick lees je in onze uitgebreide Chromecast review. Heb je de dongle al, check dan ons overzicht met de beste Chromecast apps.

De Chromecast werkt simpel en gemakkelijk: eigenschappen waar maar weinig mediaspelers over beschikken. Het valt daarbij op dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Hoe meer ontwikkelaars Chromecast gaan ondersteunen, hoe beter het apparaat wordt. Het streamen van tabbladen via Chrome is op dit moment nog een beetje omslachtig, maar nu grote partijen als Plex, Uitzending Gemist, RTL XL, HBO en anderen Chromecast volledig binnen hun apps ondersteunen, is deze met een prijskaartje van 35 euro echt een killer apparaat dat de wereld verovert.

Het laatste nieuws over de Chromecast

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Google Chromecast 2014
Google Chromecast 2014

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu